Blog Travel

Travel: zomervakantie stop 2 Krimmler Wasserfälle

Afgelopen september, in de camper op weg naar Oostenrijk en Italië! Klinkt goed toch? De komende tijd neem ik jullie mee op onze reis. In kleine stapjes, anders wordt het een veel te lang verhaal. En nu is het tijd voor stap 2! In de camper naar de Krimmler Wasserfälle.

Kaart vakantie 2018

Stop 2: De Krimmler Wasserfälle

De hoogste waterval van Europa, die moet je natuurlijk gezien hebben. Daarom stond Krimml hoog op ons lijstje, en vanwege de vele mooie verhalen die we hadden gehoord. Na onze stop in Hallstatt zijn we hier naartoe gereden. En het heeft zeker niet teleurgesteld!

Camping Krimml

De camping waar we verbleven was echt super. S.N.P Camping, een kleine boeren camping met super vriendelijke eigenaren en erg schoon sanitair. Daarbij was het lekker rustig en konden we dus de perfecte plek uitkiezen. De camping was niet bij de watervallen, maar net er buiten was een busstop. Met de bus was je met een kwartiertje bij het begin. Een perfecte uitvalsbasis dus!

S.N.P. Camping Krimml

Wat je gezien moet hebben

Hier kan ik heel kort in zijn, je moet natuurlijk de waterval gezien hebben! Wij zijn redelijk vroeg in de ochtend die kant op gegaan, dan was het nog lekker rustig. We konden heerlijk op eigen tempo de wandeling naar boven maken en zijn relatief weinig mensen tegen gekomen. Dit kan natuurlijk ook met het seizoen te maken hebben, wij waren hier in september. Wandel echt helemaal tot boven, dan kom je in een super mooie vallei! Hieronder de foto’s van dit natuurschoon.

Heb jij de Krimmler Wasserfälle al gezien, of staan ze nog op jouw travel bucketlist?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply