Personal Header

Portfolio

Wil jij meer weten over de werkzaamheden die ik doe voor Fijn Holding of wat ik heb gedaan voor TRES en Business Company? Hieronder wat meer informatie over een aantal projecten!

Fijn Holding

Voor Fijn Holding ben ik de online marketeer. Voor de holding en het merk Fijn Wonen heb ik de online marketing strategie opgesteld. Hierin heb ik onder andere een advertising strategie opgenomen, een social media strategie en hoe we onze positie in de zoekmachines kunnen verbeteren.

Inmiddels ben ik druk bezig met het opzetten van Marketing Automation in Sitecore. Het platform waarin ook de site is opgemaakt.

Onlangs is er een landelijke campagne gestart, Niet normaal. Hiervoor heb ik het online advertising gedeelte opgezet. Dit monitor ik en op basis van de data optimaliseer ik deze.

TRES

Bij TRES was ik werkzaam als Digital Marketeer en Concepter. Hieronder vind je een aantal projecten waaraan ik heb meegewerkt. Van campagnes tot sites en van social media marketing tot SEA campagnes, als Digital Marketeer bij TRES was ik breed inzetbaar. Mijn passie en specialisatie liggen echter bij social media marketing.

Concept en wireframe voor de nieuwe website van ROC Friese Poort

Top Dutch campagne

Concept en wireframe voor de nieuwe site van Fier

Concept en wireframe voor de nieuwe site van SNN

Digital marketing (SEA, Social, SEO) voor ROC Friese Poort

Business Company

Bij Business Company heb ik evenementen helpen organiseren voor het zakelijk netwerk People’s Business, maar ook geschreven voor het People’s Business Magazine. Bekijk via onderstaande links een aantal edities waar ik een bijdrage aan heb geleverd:

People’s Business Magazine Nr. 2/2014

People’s Business Magazine Nr. 3/2014

People’s Business Magazine Nr. 4/2014

People’s Business Magazine Nr. 5/2014

No Comments

    Leave a Reply