Blog

The move: studeerkamer

Iets meer dan een maand geleden zijn Ben en ik verhuisd naar een spiksplinternieuw appartement. Kale muren, geen vloer, alles konden we zelf bepalen. In deze blog laat ik het laatste project zien, onze studeerkamer. Een zeer geslaagd project al zeg ik het zelf!

ย Studeerkamer

De studeerkamer

De studeerkamer is de kleinste van de twee slaapkamers die we hebben. Een mooie, redelijk lange ruimte. We wilden de ruimte zo goed mogelijk benutten zonder dat het te vol lijkt. Ik houd ervan als mijn studeerkamer opgeruimd is. Een opgeruimde studeerkamer staat voor mij voor een opgeruimd hoofd. In het vorige huisje was dit niet het geval, daardoor zat ik vaak in de woonkamer. Hopelijk kunnen we deze kamer opgeruimder houden! Uiteraard is er wel genoeg plek voor persoonlijke items! Dit zie je ook op de foto’s.

De kleur op de muur is Summer Picknick van Flexa. We wilden een frisse kleur op de muur. Groen schijnt een positieve energie af te geven, net als geel. Deze kleur ligt tussenbeide. Een frisse kleur die niet te schreeuwerig is.

Het bureau heeft Ben samen met zijn vader gemaakt. Het zijn twee meubelpanelen met een poot eronder. Aan de muur zijn latjes bevestigd waar het bureau op ligt. De stoelen hadden we al en zijn van de IKEA.

De kast is de EXPEDIT van IKEA. Deze hadden we hiervoor in de woonkamer staan maar dat past niet meer. Het is een erg handige kast die veel opbergruimte biedt. Naast de EXPEDIT staan nog twee kasten. ย Op deze kastjes, en degen onder het bureau, lag het vorige bureaublad. Ook deze kastjes zijn van de IKEA.

De kamer is nog niet helemaal af. Het whiteboard moet nog aan de muur bevestigd worden en we willen nog iets voor de ramen. Daarnaast hebben we nog een klein stukje meubelpaneel over waar we twee planken van gaan maken.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply