Blog Foodie Friday

Foodie Friday: Picknickers

In de zomer ben ik er al een paar keer geweest en afgelopen vrijdagavond weer. Picknickers in Ter Herne. Een erg leuk restaurantje aan het Sneekermeer. Een restaurant met een beach club gevoel en heerlijk biologisch eten!

Het concept

Picknickers is een nieuw restaurant/ foodbar gelegen aan het Sneekermeer in Terherne. Het is gevestigd in een pand waar eerst een snackbar zat (als ik het goed heb), dit hebben ze grondig gerenoveerd en helemaal in stijl ingericht.  Ze combineren een relaxte sfeer met homemade eten en drinken. Ze serveren koffie, ontbijt, lunch en diner. Op de website van het restaurant kun je precies vinden waar ze voor staan. Geheel volgens een van mijn favoriete theorieën: de Golden Circle Theorie. Hieronder de why, how en what van Picknickers.

Why: Wij geloven dat geluk zit in de simpele dingen van het leven. Namelijk in goed eten en drinken, een fijne omgeving en je beste vrienden en familie om je heen. Oftewel:
Homemade food & drinks, moments to share!

 

How: Bij Picknickers laten we je proeven van het buitenleven, met veel lekkers uit de natuur en de nabije omgeving. We houden van relaxedheid, vakantiegevoel en lachen. Geen ingewikkelde dingen, gewoon lekker eten en drinken, fijne muziek en een mooie omgeving 

 

What: Picknickers heeft echte cappuccino’s en sterke espresso, heerlijke ontbijtjes en lunches, smakelijke bites en gerechten en fijne drankjes voor bij de borrel. Ook kan je bij ons een picknickmand of barbecue meenemen en organiseren we toffe events. (Bron: Picknickers.nl

 

What’s not to love?

What I think

Ik heb in de zomer kennis gemaakt met Picknickers. Op een nog iets koude ochtend waren wij aan het zeilen. Om op te warmen hebben we heerlijke warme chocolademelk en een stuk appeltaart gehad. Een zeer goed begin. Een tijdje later hebben Ben en ik genoten van een lunch. Er is een ruime keuze uit broodjes, voor iedereen is er wel iets. Ook de lunch smaakte mij erg goed. En afgelopen vrijdag heb ik samen met Nienke lekker gedineert.  Als voorgerecht had ik een lekkere soep met rivierkreeftjes, als hoofdgerecht een biefstuk met een jus van tijm en honing. Lekkur! Ik ben een echte vleesliefhebber en ook deze keer stelde het mij niet teleur. Als bijgerechten hadden we aardappelpartjes, patat en groenten. Een beetje teveel, maar we zijn een heel eind gekomen! Onder het genot van al dit eten hebben we heerlijk bijgekletst.

Ik vind Picknickers een erg leuk restaurant. Er hangt een heerlijk relaxte sfeer en het eten is altijd goed! Ook het concept van een picknickmand, deze kun je ook bestellen, lijkt mij erg leuk. Misschien wat om deze zomer uit te proberen!

 

Absoluut een aanrader dus!

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply