Working at Business Company

People’s Business Magazine nr. 4 2014

Alweer de vierde uitgave van People’s Business Magazine! Mijn derde column en vooral veel leuke content! Bekijk het magazine en lees wat ik heb bijgedragen voor deze uitgave.

Wat ik heb geleverd

Voor deze uitgave heb ik weer een column geschreven (blz. 66), de content voor de bijzondere werkplek verzameld en geredigeerd (Uitgave Twente en Zwolle), de testverslagen van de Peugeot Boxer geredigeerd (beide uitgaves), Bedrijven benaderd voor deelname aan de rubriek over samenwerken (blz.. 24/25). Verslagen over de evenementen geschreven (blz. 32/33) De quotes voor de thought leader pagina verzameld (blz. 34). De content voor de gadgetpagina heb ik verzorgd (blz 50/51), de content voor de rubriek wie=wie heb ik verzameld en geredigeerd (blz. 56/57). Daarnaast heb ik diverse teksten gecontroleerd en contact gehad met diverse bedrijven over de aan te leveren advertenties of content.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply