Working at Business Company

People’s Business Magazine nr. 2 2014

Bij Business Company doe ik ook veel voor het zakelijk netwerk People’s Business, ik help onder andere met het magazine dat wordt uitgegeven. In deze editie heb ik voor het eerst een column geschreven!

Wat ik heb geleverd

De column vind je op pagina 67 en is geschreven voor Business Company. Daarnaast heb ik het interview op pagina 32 afgenomen en verwerkt, het artikel over het restaurant geschreven (pag. 21) en content geleverd voor de katern over het evenement People’s Business Twente. Ook heb ik de content verzameld voor het artikel over vrouwelijke ondernemers, de bijzondere werkplek op pagina 28.

Het stuk op pagina 63 heb ik geschreven aan de hand van een eerdere People’s Business Bijeenkomst waar Amerikaanse Top spreker Sam Silverstein te gast was.

In de uitgave voor Twente heb ik ook de content voor de bijondere werkplek geregeld, het interview met Restaurant Dorset afgenomen en verwerkt. Verder staat hier ook het stuk in over de bijzondere vrouwen én ook mijn column!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply