Working at Business Company

People’s Business Magazine nr. 3 2014

Bij Business Company doe ik ook veel voor het zakelijk netwerk People’s Business, ik help onder andere met het magazine dat wordt uitgegeven. Ook voor deze editie heb ik weer een column geschreven en meer!

 

Wat ik heb geleverd

Voor deze uitgave heb ik het interview bij restaurant Mizu (pag. 14) afgenomen en verwerkt, de tekst en opzet voor de bijzondere werkplek geschreven(pag. 19), een column geschreven voor Business Company (pag. 30). Ook heb ik de teksten over de evenementen geschreven (pag. 39) geschreven. De content voor Wie = Wie ambacht heb ik verzameld en geredigeerd (pag 47). De advertorial voor de gemeente Meppel heb ik geschreven aan de hand van een telefonisch interview met Henk ten Hulscher (pag. 51).  Daarnaast heb ik meerdere stukken geredigeerd.

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply