Blog

Project: fotografie voortgang

Het is weer tijd voor een update over mijn fotografie project. Ik moet zeggen dat het project een beetje op de achtergrond heeft gestaan. Ik heb wel weer foto’s gemaakt maar niet zoveel als gepland. Dus nu weer met frisse moed er tegenaan! In deze post zien jullie foto’s de ik gemaakt heb in Dierentuin Emmen.

 

Foto’s Dierentuin Emmen

In onze vakantie hadden we helaas erg slecht weer. De mooie dag die we hadden zijn we naar Dierentuin Emmen gegaan. Hier heb ik onderstaande foto’s gemaakt. Wat denken jullie, ga ik vooruit?

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Barbra
  23/09/2014 at 19:53

  Leuk! Ik moet ook weer eens druk bezig met fotografie! Gelukkig krijg ik daar genoeg tijd voor in India denk ik :).

  • Reply
   Laura Kuiper
   24/09/2014 at 19:05

   @Barbara Dat denk ik vast wel! En genoeg mooie plaatjes om te schieten daar. Ik zag op het Instagram account van National Geographic laatst een hele mooie foto van Johdpur, de blauwe stad. Gaan jullie daar ook heen, of toch niet?

Leave a Reply