Working at Business Company

People’s Business Magazine uitgave 5/2014

People’s Business Magazine uitgave 5/2014 is alweer een tijdje uit. Een leuk magazine met interessante interviews en andere content. Vooral in Zwolle een voor mij erg leuk cover verhaal, namelijk een interview met Miss Lipgloss! Lees hier wat ik heb geleverd.

 

Wat ik heb geleverd

Voor deze uitgave heb ik weer een column geschreven (blz. 50), de content voor de bijzondere werkplek verzameld (blz 41),  leden benaderd voor de rubriek Wie=Wie en de teksten hiervan geredigeerd (blz 42/43) . Verslagen over de evenementen geschreven (blz. 36/37/40) De quotes voor de thought leader pagina verzameld (blz. 31). De content voor de gadgetpagina heb ik verzorgd (blz 46/47).  Voor deze uitgave Zwolle heb ik een interview afgenomen met Bilderberg Grand Hotel Wientjes voor de Horeca pagina en deze uitgewerkt (blz 9). Daarnaast heb ik diverse teksten gecontroleerd en contact gehad met diverse bedrijven over de aan te leveren advertenties of content.

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply