Blog

Music: No man’s land by Damon

 

Vrijdagavond 20:30 in de Soprano’s Pianobar in Amsterdam, time for some music! Afgelopen vrijdag waren Ben en ik bij de album release party van Damon, ook wel bekend als Peter Zwerver.

Damon

Damon is de artiestennaam van Peter Zwerver. Waarom Damon? Damon omgekeerd is nomad, en een nomad is een zwerver. There you go. Peter is onder andere bekend van de Crazy Piano’s in Scheveningen en van zijn optredens in de Soprano’s Pianobar op Curaçao, Aruba en Sint Maarten. Daarnaast treedt hij ook op bij feesten en partijen, tijdens deze optredens gebruikt hij meestal niet zijn eigen muziek maar heeft hij een uitgebreide tracklist van nummers die hij kan spelen.

 

Na zeven jaar nummers schrijven en opnemen was het nu dan eindelijk tijd om zijn eigen album uit te brengen.

 

Peter Zwerver bij de microfoon

No man’s land

De titel van het album en een zin die beschrijft hoe Peter zich voelt als hij weer onderweg is. De nummers heeft hij zelf geschreven en gaan over dingen die hij in zijn leven heeft meegemaakt. Van break-ups tot eenzame avonden in Noorwegen, alles passeert de revue.

 

De sfeer tijdens de avond was erg goed. De nummers werden goed gebracht door de band en door het publiek enthousiast ontvangen.

 

Na het optreden zijn wij met de nummers van No man’s land aan weer lekker naar huis gereden. Mijn mening over het album: Een erg goede plaat met relaxte nummers voor elk moment.

 

Het album is te downloaden op iTunes maar ook te vinden op Spotify!

 

 

Follow on Bloglovin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply