Blog

24 hours of happy

Zoals gezegd gaat mijn blog over mijn leven, met als leidraad mijn favoriete gezegde/quote: Live, love and the pursuit of happiness. Vandaag schrijf ik over dingen die mij gelukkig maken, maar ook over 24 hours of happy!

24 hours of happy

Dit is een project van Pharrell Williams. Hij heeft zijn fans gevraagd om korte filmpjes te sturen met als begeleidende muziek zijn hit nummer Happy. Happy is echt een van mijn favoriete nummers op het moment, en misschien zelfs wel ooit. Ik word er echt super vrolijk van!

Op de website www.24hoursofhappy.com is de eerste 24 uur durende videoclip gecreëerd. Echt het bekijken waard, als snap ik het als je niet gelijk de 24 uur uitkijkt. De clip bestaat uit telkens verschillende mensen die het nummer playbacken en erop dansen, allemaal happy people.  En geloof me, na het kijken van een stukje van deze videoclip wordt iedereen happy!

Dit project herinnert mij weer aan mijn eigen pursuit of happiness. Wat maakt mij nou echt happy?

Mijn happy list

En daarom hier een lijstje van dingen die mij echt happy maken

 • Mijn familie
 • Mijn vriend
 • Diablo | de allerliefste, stokdove kater die er is!
 • Mijn vrienden
 • Muziek (een playlist met mijn happy songs komt nog)
 • Reizen | zoveel mogelijk van de wereld zien
 • Sporten
 • Lezen | lekker wegduiken op de bank met een deken en een goed boek.
 • Heerlijk cliché films | The notebook, the perfect man en ga zo maar door.
 • Animatie films | Despicable me, brave..  Het is toch knap hoe ze dat maken?
 • Good Food | zelf gekookt, gebakken of lekker naar een restaurant

 

En nu ik dit lijstje schrijf, besef ik me weer dat ik echt meer tijd zou moeten maken voor deze dingen. Hoe moe ik soms ook ben na een werkdag, als ik dingen doe waar ik vrolijk van word komt de energie ook weer terug! Gewoon doen dus.

En waar worden jullie happy van?

Minion

Follow on Bloglovin

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply