Blog

Love: Interieur

Vroeger zei ik het al, als ik goed was geweest in wiskunde was ik bouwkunde gaan studeren. Helaas ben ik een ramp in wiskunde. Maar daarom kan ik wel bezig met mijn eigen interieur! Opnieuw inrichten, zelf dingen maken, ik doe het graag. Hierbij een aantal websites waar ik veel van mijn inspiratie vandaan haal.

 

Websites

Roomed:

Een Nederlandse website over interieur, zowel van particulieren als van bedrijven. Van meubels tot gehele inrichten alles komt aan bod. Een super leuke website, en zusje van een van mijn favoriete websites: NSMBL.  Roomed gaat over inspirerend wonen en geeft daarom naast informatie over bovengenoemde ook vaak tips over markten die je kunt bezoeken.

Roomed

 

Freshome:

Freshome is een website over interieur design en architectuur en een van de grootste online magazines op dit gebied. De inspiratie komt overal op de wereld vandaan. Van bijzondere architectuur tot interieur concepten en nieuwe meubels, alles vind je hier terug.

Freshome

 

Westwing

Westwing is een online shop waar je tegen hoge kortingen super leuke spullen voor in je huis kan krijgen! Van sieraden tot pannen en van tuinmeubels tot bankstellen, er is van alles wat. Elke dag hebben ze weer nieuwe aanbiedingen die een aantal dagen lopen. Ik heb er nu een pan en een backsplash board gekocht en ben echt super tevreden! Let op: de aanbiedingen werken wel erg verslavend!

Westwing

Etsy:

En tot slot de website Etsy. Waarschijnlijk kennen jullie deze website wel. Je kunt hier naast interieur benodigdheden ook sieraden, kleding en meer vinden. Ik vind het vooral leuk dat je ook voor DIY projecten veel kan bestellen, en uiteraard inspiratie kan opdoen! Ook de vintage en antiek sectie is het bekijken waard.

etsy

 

Interieur berichten

Ik hoop dat jullie interieur net zo leuk vinden als ik het vind. Ik zal in ieder geval de komende tijd meer blogs gaan plaatsen hierover. Van interieurs die mij inspireren tot leuke DIY projecten! Tips zijn uiteraard altijd welkom

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply