Blog Reviews

Secret addiction: Hart of Dixie

Ok, misschien niet helemaal geheim, maar ik ben helemaal verslaafd aan de serie Hart of Dixie. In Nederland beter bekend als Dokter Hart. Een heerlijke overdreven Amerikaanse serie over een New Yorkse dokter die op het platteland in Alabama gaat wonen.

28422

Zoe Hart

De serie gaat over Zoe Hart, de dokter uit New York. Nadat haar leven daar in duigen valt verhuist ze naar Bluebell, Alabama om de helft van een dokterspraktijk over te nemen van een totale vreemde. Al blijkt deze vreemde een veel grotere rol in haar leven te spelen… Na een periode van major adjustments voelt Zoe zich helemaal thuis in het kleine dorpje waar iedereen elkaar kent.

I love it!

Echt ik ben helemaal verslaafd aan de serie. Het is heerlijk overdreven met allemaal drama, leuke love affairs en het heerlijke accent van de locals. Het liefst kijk ik elke dag wel meerdere afleveringen (ik ben net begonnen in seizoen drie waarvan nu nieuwe afleveringen op tv komen). Helaas moet ik soms toch ook wat aandacht aan mijn vriend en lieve kat geven;-)

 

 

Cijfer: een dikke vette 9! Ok, het is misschien niet een serie van het hoogste niveau maar toch hou ik ervan. Rachel Bilson is sowieso een van mijn favoriete actrices, en de mannen zijn ook niet vervelend om naar te kijken!

Addiction alert: 10 Deze serie is, vind ik, erg verslavend. Ik heb je gewaarschuwd!

hart_of_dixie_xlg

 

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply