Blog Interior

Interior: Huis update

Zoals ik in mijn vorige post al zei, hebben wij een nieuw huis gekocht! Na drie weken lang heel veel klussen, stressen en tussendoor ook gewoon naar het werk zijn we verhuisd! Hoog tijd dus voor een huis update! Het is zeker nog niet klaar, maar wat zijn we al blij met hoe het er nu uitziet. Kijken jullie mee?

Interior: Huis update

De keuken

De keuken die erin zat vonden wij absoluut niet mooi. Daarbij kwam ook nog dat de apparatuur niet voldeed aan de wensen. Er zat niet eens een oven in! De keuken is er dus uit gehaald en een nieuwe keuken erin geplaatst (nadat de leidingen verlegd zijn, de muren gestuct en de vloer gelegd). De keuken hebben we besteld bij Haanstra Keukens uit Katlijk.

De woonkamer

De woonkamer heeft een nieuwe vloer gekregen en alle wanden en het plafond zijn gewit. Ook de kozijnen zijn wit gelakt. Zoals je op de foto’s kunt zien hebben wij geen radiatoren. Het huis wordt verwarmd middels hete lucht verwarming. Daardoor zitten er roosters in de muur. Ook deze hebben een andere kleur gekregen. Ik heb ze wit gespoten.

De badkamer

Nog niet helemaal klaar (dit weekend gaan we verven en dan moet het laatste randje nog gekit worden), maar wat zijn we er nu al blij mee! De badkamer was eerst erg klein (zoals je kunt zien op de voor foto). We hebben een deel van de slaapkamer erbij getrokken om meer ruimte te creëren. Wij zijn echt super blij met hoe het er tot nu toe uitziet. De badkamer hebben we besteld bij Wolter Brouwer Tegels en Badkamers en is geïnstalleerd door THSB uit Heerenveen.

Zoals gezegd is het nog niet klaar, maar wat zijn wij blij met hoe het er nu al uitziet. Jullie kunnen zeker vaker een huis update verwachten! Waar willen jullie het liefst meer van zien?

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Claudia
  25/08/2019 at 18:31

  Heel tof zeg! Mag ik vragen waar je je wastafelmeubel vandaan hebt?

  • Reply
   Laura Kuiper
   16/11/2019 at 22:14

   Hi Claudia,
   Natuurlijk! Wij hebben al onze badkamer meubelen bij Wolter Brouwer in Heerenveen gekocht :)

 • Reply
  Debbie Mooij
  05/01/2020 at 10:29

  Supermooie badkamer! Mag ik vragen welke wandtegel (betonlook) jullie hebben gebruikt?
  Echt een plaatje hoor!

  • Reply
   Laura Kuiper
   07/01/2020 at 16:39

   Hallo Debbie,

   Dankjewel :) Het is een vloertegel, het specifieke type weet ik niet, maar het zijn tegels van het merk Imola. Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

   • Sabine Kamerbeek-galenkamp
    11/04/2021 at 10:51

    Super! Wilde hetzelfde vragen! Heel mooi allemaal!

 • Reply
  Frauke
  20/02/2020 at 11:46

  Mooie badkamer! Mag ik vragen hoe breed jullie douchewand is? En bevalt dit? (Blijft je wastafelmeubel bijv. nog redelijk droog?) Wij gaan binnenkort verbouwen en de aannemer heeft i.v.m. breedte van de badkamer (1,30m) een inloopwand afgeraden i.v.m. dat dit te smal zou zijn om een lekkere inloop te maken, tenzij je de inloopwand niet heel breed maakt. Nu lijkt het bij jullie ook niet heel breed dus ik was even benieuwd hoe jullie dit ervaren. :)

  • Reply
   Laura Kuiper
   27/02/2020 at 21:14

   Hallo Frauke,

   Onze douchewand is 60 cm breed, daar komt het profiel dan nog bij. Het bevalt ons prima! Het badmeubel wordt niet nat. Het bad wel een beetje, maar dat is voor ons geen probleem. Wij kunnen heerlijk douchen en het badkamer meubel is prima beschermd hiermee!

   Succes en vooral heel veel plezier met de verbouwing!

Leave a Reply