Blog

Beauty: Wilkinson Hydro Silk

De Wilkinson Hydro Silk is het nieuwste scheermes van Wilkinson. Een scheermes met vijf mesjes en vochtinbrengend serum dat je benen vierentwintig uur lang gehydrateerd houdt. Ik heb meegedaan aan een actie van Glamour en heb toen een gratis scheermes ontvangen zodat ik deze kon testen! Lees hier de review.

Wilkinson versus Venus

Normaal gesproken gebruik ik altijd de Venus Breeze. Een scheermesje met gelkussens aan de zijkant. Tijdens het scheren erg prettig, maar zodra ik onder de douche weg kwam had ik er nog weinig profijt van. Daarom was ik ook erg benieuwd naar de Hydro Silk, zou dit scheermes echt langer hydrateren?

silk2l Venus Breeze

De Hydro Silk

De eerste keer dat ik het mes gebruikte was ik gelijk positief. Door de vijf mesjes gaan de haren makkelijker weg, en het vochtinbrengend serum maakt je huid gelijk zacht. Het mesje ligt heel fijn in de hand en is daardoor makkelijk te hanteren.

Na het scheren kwam de grote test, zouden mijn benen de rest van de dag gehydrateerd blijven? Het antwoord is ja! Aan het eind van de dag waren mijn benen nog super glad. Waar ik bij de venus toch merkte dat mijn benen wat droog en geïrriteerd waren na het scheren, heb ik bij de Wilkinson heerlijk zachte benen zonder irritatie.

Ik heb het mes nu een aantal keer gebruikt en blijf erg positief. Sterker nog, de Breeze heb ik niet meer aangeraakt.

silk1l SONY DSC

Eindoordeel

De Wilkinson Hydro Silk is zeker een aanrader! De vijf mesjes in combinatie met het vochtinbrengend serum zorgen voor hele gladde benen. Het mesje ligt erg makkelijk in de hand waardoor het scheren een stuk gemakkelijker gaat. Ik geef dit scheermes een 9!

de-wilkinson-hydro-silk-pretest-3994

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply