Blog

Happiness: mijn geluksmomenten

Eerder schreef ik al over dingen die mij gelukkig maken, en het is hoog tijd om dit lijstje weer te vernieuwen/aan te vullen! Genoeg nieuwe geluksmomenten die elke keer dat ik eraan terug denk weer een glimlach op mijn gezicht toveren.

Mijn 15 geluksmomenten

Er zijn veel dingen die mij gelukkig maken, vooral kleine dingen. Geluk zit ‘m vaak ook in de kleine dingen. Ik probeer hier dan ook vaak bij stil te staan, geniet ervan zolang het kan. En nu genoeg mooie gezegdes, hier mijn lijstje! Mijn 15 geluksmomenten:

 1. Mijn familie, vriend en vrienden; stonden al op nummer 1 en dat blijven ze ook staan
 2. Diablo; nu hij op een nieuw dieet (hij had last van zijn nieren) is gaat alles goed komen en kan ik nog langer genieten van ons monster!
 3. De eerste vlokjes sneeuw; I love winter! Me in the snow!
 4. Nieuwe dingen leren; van kleine livehacks tot nieuwe online marketing mogelijkheden. Ik leer graag nieuwe dingen!
 5. Een recept dat goed uitpakt
 6. Bodypump; Na lange tijd doe ik dit weer en het voelt heerlijk!
 7. Dat heerlijk warme dekbed; zeker met de koude nachten die zijn geweest vind ik ons winter dekbed en dat extra dekentje heerlijk! Maakt het ook lastiger om uit bed te komen…
 8. Ons eigen plekje;  we wonen nu iets meer dan een jaar in dit huis en het is helemaal ons plekje.
 9. Bloggen; schrijven is een passie en op mijn blog kan ik dit combineren met een stukje online marketing. Heerlijk! En als ik dan ook nog samen met Susan leuke plannen maak krijg ik nog meer energie!
 10. Voorbereiden van de vakantie: de vakantie voor dit jaar staat vast, wij lopen de Fjällräven Classic. Hoewel het nog even duurt totdat het zover is, is de voorbereiding al heel erg leuk!
 11. Een verse bos bloemen tafel
 12. Een lekker nieuwe theesoort ontdekken!; laatst had ik een Rooibos Chai thee, zo lekker!
 13. Hardlopen wanneer het van dat heerlijke koude winterweer is
 14. De gezellige avondjes met mijn bestie! Ze woont nu iets verder weg, maar die avonden blijven altijd!
 15. De perfecte sneakers vinden; eigenlijk zoek ik al heel lang naar een paar zwarte sneakers, maar ik heb nog steeds de juiste niet gevonden. Wel zag ik deze.. fantastisch! Maar moet ik ze ook kopen? Wat vinden jullie?New Balance Sneakers

Wat maakt jou gelukkig?

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply