Blog Gadget Geek

Gadget Geek II

I love gadgets! Het liefst koop ik ze allemaal, gelukkig steekt mijn portemonnee daar een stokje voor. In de Gadget Geek blogs vertel ik meer over de nieuwste gadgets waar ik mijn oog op heb laten vallen. Enjoy

 

Gadgets

Go Gadget Go!

Kennen jullie Inspector Gadget nog? Die gekke meneer die met zijn pet kon vliegen en waarvan de auto zomaar hoge poten had en daardoor over het verkeer heen kon wandelen? Nou straks wordt dit werkelijkheid… Ongeveer. Met deze auto/vliegtuig/quadcopter kom je van a naar b zonder omwegen. Hoe awesome is dit…

 

ZBug

Om even bij de vervoersmiddelen te blijven, deze Kever is elektrisch aangedreven! Schijnbaar rijden we in onze hybride auto’s meer op benzine dan elektrisch, maar zeg nou zelf… Deze kever kun je toch niet weerstaan?

elektrische-volkswagen-kever-2-600x400 elektrische-volkswagen-kever-600x400

 

TinTag

Ik ben altijd mijn sleutels kwijt… Mijn tassen zijn te groot, maar zelfs als ze klein zijn vind ik die sleutels niet meer terug.. Bekend probleem? Met de TinTag is dit probleem verlende tijd. Het apparaatje weet met gebruik van een bluetooth signaal, antenne en de mobiele applicatie je gekoppelde items, zoals je sleutels, zomaar te vinden. Nooit meer je sleutels kwijt, of je bril of je kinderen… Ideaal toch?

 

Beoplay

De bluetooth speakers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, maar over het algemeen zijn ze niet het mooiste apparaat in huis. Bang & Olufsen brengt daar verandering in.  De speaker is draagbaar en biedt een mooi, all-round geluid, een batterijcapaciteit van 24 uur en heeft een functionaliteit waar je u tegen zegt. Door het gebruik van True360 heeft het apparaat een goed all-round geluid , waar je ook zit je hoort het luid en duidelijk! De reden dat Bang & Olufsen relatief laat is met het lanceren van een bluetooth speaker is vanwege het feit dat ze nooit de beste geluidskwaliteit konden leveren, het was nooit zo goed als een ‘normale’ radio. Door het gebruik van de True360 technologie zijn ze erin geslaagd een bluetooth speaker te creëren die wel de juiste geluidskwaliteit leveren. En het ziet er ook nog mooi uit!

01_small 05_small A2 Bang & Olufsen homestyle_1920x1200

 

Wat zijn jouw favoriete gadgets van het moment?

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply