Blog

Project: fotografie voortgang

Het is weer even geleden sinds ik een voortgang post plaatste maar er zijn weer een hoop foto’s gemaakt! Lees hier alles over de nieuwe lenzen die ik heb gebruikt en natuurlijk de mooie plekken waar ik heb gefotografeerd.

Nieuwe lenzen!

Zoals jullie weten fotografeer ik voornamelijk met de camera van mijn vriend. Hij heeft hier twee nieuwe lenzen bijgekocht waarmee ik ook weer lekker heb lopen experimenteren! Een portret lens en een telelens.

De portret lens geeft echt hele mooie warme kleuren en is heel handig, uiteraard, bij het maken van foto’s van personen of dieren. De telelens haalt alles heerlijk dichtbij, erg handig als je bijvoorbeeld een tijger wilt fotograferen die zich achterin zijn verblijf schuil houdt!

De foto’s schiet ik nu in RAW, nu nog leren hoe ik ze goed kan bewerken.

De foto’s

Hieronder een aantal van de foto’s die ik gemaakt heb. Wat vinden jullie, ga ik vooruit?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply