Blog Reviews

Addiction: Suits

De meeste mensen om mij heen weten wel dat ik er erg van hou om lekker lui vanaf de bank een serie te kijken. Ik geef het toe, ik ben een echte Couch potato. En de serie Suits helpt heel goed bij het vervullen van deze behoefte!

suits-series

Suits

Suits is een serie over de briljante schoolverlater Mike Ross. Mike valt per ongeluk binnen bij de sollicitatie gesprekken, alleen voor rechtenstudenten, voor een baan bij een van de beste advocaten van New York, Harvey Specter. Harvey is wil iets anders dan de standaard kandidaat, hij wil een kandidaat die risico’s durft te nemen en eigenlijk een beetje op de jonge Harvey lijkt. Harvey besluit een gok te wagen door de diploma loze Mike aan te nemen. Het fotografisch geheugen van Mike is hierbij ook duidelijk een belangrijke factor.

Met veel vallen en opstaan leert Mike steeds meer over het advocaten beroep en merkt hij dat hij er echt goed in kan zijn. Daarbij verdient het ook niet slecht. En dat geld kan hij goed gebruiken, om zijn oma in het goede tehuis te houden waar ze nu zit.

 

 

I love it!

Ik vind Suits echt een hele fijne serie. De serie heeft inhoud maar ook veel humor. In Amerika is de serie natuurlijk al veel verder dan hier, maar samen met mijn vriend kijk ik trouw elke maandag, op de Nederlandse televisie, een nieuwe aflevering. En elke keer kan ik niet wachten tot de volgende!

Cijfer: Een 8! Echt een hele leuke serie die ik iedereen aanraad. En natuurlijk werken al die mooie mannen in pak daar ook aan bij;)

Addiction alert: Ook een 8. Suits is een serie die zich afspeelt in mijn favoriete stad New York. Het is een serie met heerlijke mannen in pak maar toch ook met inhoud. Pas maar op, voor het weet hebben Mike Ross en Harvey Specter je in hun ban!

Suits

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply