Blog

Hotspot: By-Kees

Yes, eindelijk een plek waar je terecht kunt voor een heerlijke healthy smoothie of die lekkere bietenburger! By-Kees is afgelopen december geopend in Heerenveen en vorige week heb ik dan ook eindelijk kunnen genieten van een heerlijke smoothie en kop thee. Lees hier meer over deze absolute Hotspot in Heerenveen!

 

By-Kees

BY-KEES staat voor puurheid, passie & beleving. Wij vinden het belangrijk dat al onze producten zo natuurlijk, biologisch en eerlijk mogelijk zijn. Wij willen jou graag een stukje beleving meegeven door onze sfeer, het interieur en de kwaliteit van onze producten. Wij geloven namelijk dat wanneer dit allemaal samenkomt , er een klein beetje magic ontstaat. And yes, we do think that we can give you that spark.

Koffie is onze passie en onze barista’s maken van elk kopje koffie iets bijzonders. Met veel plezier, liefde en aandacht maken wij voor jou je favoriete kopje koffie klaar. Is coffee not your cup of tea? Geen probleem, wij serveren ook verschillende soorten verse en losse thee. Wij maken lunchgerechtjes met een extra twist, wisselende homemade taarten en andere zoetigheden. Door de hele zaak staan lifestyle spulletjes die te koop zijn. Ook hebben wij verse juices en smoothies voor een goede aanvulling op je vitamines. Voor de liefhebbers onder ons kunnen wij hieraan ook nog een extra shot gezondheid toevoegen. Zoals een shot “Weerstand” of een “Energie Boost”. (By Kees)

What I Think

Helemaal hip, By-Kees. Zodra je aankomt zie je dat dit anders is dan de ‘reguliere’ horeca gelegenheden in Heerenveen. Het heeft een hele frisse en moderne uitstraling.  Je komt binnen en waant je in een Amsterdamse koffietent, industrieel en Scandinavisch. Licht en toch heel erg gezellig.

Zoals gezegd kun je hier koffie, thee en lunch krijgen. Ik had om 10 uur afgesproken met Susan van Dreams Do Happen en had wel ontbeten, maar nog steeds wel wat honger. Ik heb dan ook gekozen voor een heerlijke ‘Clean it Up’ Smoothie met mango, banaan, rood fruit, gember en sinaasappel. Daarbij had ik een lekker chocolate chip cookie.

De smoothie was lekker fris en en tjokvol vitamientjes, het koekje iets minder gezond maar niet heel erg slecht voor je en ook echt heel lekker. Homemade als ik me niet vergis, en heerlijk van smaak.

By Kees

By-Kees kun je niet alleen terecht voor een lekkere kop koffie of thee, je kunt er ook heel goed werken! Er zijn meerdere stopcontacten te vinden en er is ook een goede Wifi verbinding. Dat werken ging ook erg goed, we hebben lekker gebrainstormd onder het genot van een heerlijke kop thee. Ik weet niet meer welke smaak het was, maar het was een soort mengsel van rooibos en chai. Erg lekker, en er zijn nog veel meer smaken om te proeven :-)

Bright Ideas

Ja, dit is een tentje waar ik zeker terug ga komen!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply