Blog Travel

Travel: Citytrip Praag

Jaa, daar ben ik weer! Het is even geleden dat ik wat geschreven heb, waarom dat zo is vertel ik later. Nu eerst nog de foto’s van mijn citytrip naar Praag!

In december ben ik samen met mijn bestie Nienke een lang weekend naar Praag geweest. Wat een mooie stad is dat! We verbleven in Gallery Hotel SIS, niet in het centrum, maar met de tram waren we daar heel snel. Een ideale uitvalsbasis dus voor de citytrip. Een simpel hotel, maar schoon en het ontbijt was ook goed geregeld.

Ondanks dat het echt heel koud was hebben we ontzetten genoten. Van de mooie gebouwen, leuke winkels en het heerlijke eten. We hadden graag de burcht in gewild, maar daar stond zo’n lange rij dat wij een warme kop thee verkozen boven bevriezen in de rij. We vonden een heel leuk tentje bij een mooi straatje, wat ook aangeraden werd in de Time to momo gids die we meehadden :)

Hieronder de foto’s van de Citytrip Praag.

Ben jij wel eens in Praag geweest? Wat vond jij ervan?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply