Blog

Project: Fotografie

Al die mensen met mooie foto’s, op een blog of op instagram. Ik word er wel eens een beetje jaloers van. Daarom start ik met een project! Beter leren fotograferen

Hoe ga ik dit doen?

Gezien ik vijf dagen in de week werk, en soms ook ’s avonds. Ik ’s avonds sport, op de bank hang of blogs schrijf, of iets anders doe, ga ik geen cursus volgen. Wat ik wel ga doen is vaker de camera meenemen als ik ergens naartoe ga. Gelukkig heeft mijn vriend een hele mooie spiegelreflex camera en kan hij me ook wel het een en ander uitleggen over hoe het ding werkt.

Daarnaast kan ik ook heel wat tips van bloggers gebruiken en video’s bekijken. Zo hoop ik, samen met dus een hele hoop oefenen, telkens een stukje beter te worden. De foto’s uit Lapland zijn al mooi, maar zo’n omgeving werkt natuurlijk goed mee (alhoewel de foto’s soms niet zo scherp zijn omdat er bijna geen licht was.) Ik hoop dit jaar nog veel meer mooie plaatjes te schieten.

Voortgang

De voortgang zal ik uiteraard ook op mijn blog delen, ik hoop elke twee weken een blogpost hierover te kunnen schrijven. Dit hangt er natuurlijk wel vanaf of ik op pad ben geweest met de camera of niet.

Dus Heerenveen, Oranjewoud, andere mooie gebieden en uiteraard mijn favoriete model Diablo (kater) pas maar op! Amateurfotograaf Laura komt eraan.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply