Blog Personal

Personal: Verhuisd en nog een keer verhuisd

Wauw, na bijna een jaar niet bloggen staat er weer wat op de site! En daar heb ik gelijk ook maar een nieuw design bij gedaan, vinden jullie het wat?

Where were you?

Waarom zo lang afwezig? Het was nogal druk het afgelopen jaar en daar kon ik bloggen niet meer bij in passen. Mijn relatie ging in de zomer uit, ik ging verhuizen en ben in januari begonnen met een opleiding naast het werk. Tel daarbij een nieuwe liefde op en het is druk, erg druk…

Tegen de tijd dat ik er weer zin had in schrijven kwam de volgende activiteit, nog een keer verhuizen! De nieuwe liefde en ik wonen nu samen :)

Je begrijpt, veel ontwikkelingen en weinig tijd over.

Ik ben nu helemaal gesetteld en dus ook klaar om weer te gaan bloggen! Ik heb de opleiding nog niet afgerond, dus de frequentie zal niet hoog liggen. Ik ga proberen 1 keer per week/2 weken een blog te schrijven, met uitzondering van september, dan hebben wij lekker vakantie!

Hebben jullie nog verzoekjes voor onderwerpen? Dan ga ik daarmee aan de slag!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply