Blog Gadget Geek

Gadget Geek mei 2015

Mensen, mei is alweer bijna voorbij! Wat gaat het jaar weer snel. In de afgelopen maanden zijn er weer genoeg leuke gadget bij gekomen. Daarom een update met een selectie van de leukste gadgets van de afgelopen maanden!

 

Rocketbook

Mijn absolute favoriet so far! Nooit meer een nieuwe notebook kopen, maar gewoon dezelfde opnieuw gebruiken. Met de Rocketbook kan dat. De Rocketbook is een notebook dat alles wat je erin schrijft, met behulp van een speciale pen, naar bijvoorbeeld Evernote, Dropbox of gewoon je mail. Is je boek vol? Scan dan alles in en wis vervolgens alles uit het boek. Voor iemand als ik, die stiekem nog steeds erg veel in notebooks schrijft, een ideale gadget! Oh, de notebook kan trouwens ook in de magnetron.. Mocht je dat om de een of andere reden willen doen. Bekijk vooral de film en ervaar de magie die Rocketbook heet. Deze zet ik in ieder geval op mijn must have list!

https://vimeo.com/121288955

 

Trobla

Trobla is een portable speaker gemaakt van hout. Geen technology, alleen hout. De makers zijn meubelmakers en kwamen erachter dat hout geluid heel goed laat klinken. Met deze kennis hebben ze de Trobla ontwikkeld. Een mooie design speaker voor (bijna) alle soorten telefoons. Klein, handig en erg mooi. Ik wil deze wel hebben! Erg handig ook om op een nachtkastje te zetten om zo het geluid van de wekker wat meer impact te geven!

HOMIES

Dude where’s my car is verleden tijd! Heb je dat ook wel eens? Je parkeert je auto maar vergeet vervolgens waar.. Zeker op grote parkeerplaatsen zoals bijvoorbeeld bij Schiphol wil mij dit wel overkomen.  met HOMIES is dit verleden tijd. Met jouw eigen homie vind je altijd jouw auto terug. Kies een homie en zet deze in de auto. Koppel vervolgens de app met jouw homie en waar je ook bent, je vindt altijd de auto terug. Het filmpje is ook erg leuk;-)

https://www.kickstarter.com/projects/juanjimenez/homies

Bam

Een handige gadget voor mensen die wel van een drankje houden maar toch graag controle blijven houden. De Bam van Lapka is een fashionable ketting/blaastest. Even blazen en je weet wat je alcohol promillage is, welke symptomen je waarschijnlijk vertoond en hoe lang het duurt voordat de alcohol uit je bloed verdwenen is.  De ketting connect je met een app waarin alle gegevens tevoorschijn komen. Aan jou om regelmatig te blazen natuurlijk.

 

Google Glass update

Geen nieuwe gadget, maar een update. Ik heb de Google Glass nooit echt een gadget gevonden die ik moest hebben. Dat kwam voornamelijk door het uiterlijk. Dat ding zag er toch niet uit? Google is ook gestopt met de verkoop in januari, de resultaten vielen behoorlijk tegen. Ze zijn weer opnieuw naar de tekentafel gegaan. De geruchten gaan nu dat Google Glass gaat samenwerken met Ray-Ban om de bril een complete make-over te geven. Als de bril echt op bijvoorbeeld onderstaande modellen gaat lijken laat ik mij misschien alsnog wel verleiden! Mits de prijs een beetje ok is natuurlijk ;-)

 

Dit is slechts een kleine selectie uit alle gadgets die erbij gekomen zijn. Een selectie van mijn favorieten. Wat zijn jouw favoriete gadgets tot nu toe? Ik ben erg benieuwd! 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply