Blog

Instagram tag

Toen mijn zus deze tag op haar blog plaatste kwam de inspiratie vanzelf. Een super leuke tag waarmee ik goed kan uitleggen hoe het nu met mijn fotografie project staat! De Instagram Tag, bedacht door Culturalize, is voor mij een schop onder mijn kont. Vanaf nu ook weer meer fotografie op mijn blog! Lees hieronder mijn antwoorden op alle vragen.

 

Update project fotografie

voorheen blogde ik van tijd tot tijd over mijn fotografie project. Ik wil graag beter worden in fotografie en ben er daarom meer mee aan de slag gegaan. Hier is de laatste tijd echter wat klad in gekomen. Ik vond dat mijn foto’s nog niet mooi genoeg waren, heb nog steeds niet de juiste software om ze te bewerken.. Kortom ik zat in een fotografie dip.

Maar de inspiratie is weer terug! Ik ga er weer vaker mee bezig en ook meer met mobiel fotograferen. Sinds kort heb ik de VSCO app geïnstalleerd, hiermee kan ik in ieder geval mijn mobiele kiekjes perfectioneren. Ook hier zullen jullie dus meer van zien. Wat jullie kunnen verwachten: meer mooie foto’s en vaker blogs over hoe het gaat met mijn project!

Instagram tag

En dan nu de antwoorden op de vragen van de tag die mij weer heeft geïnspireerd!

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

Een foto van de mooie roos die ik heb gekregen van Ben! We doen niet aan valentijnsdag, commerciele onzin, maar dit was wel erg lief. Zeker gezien ik met een hoofd vol snot en met een stem als die van een verstokte roker op de bank zat XD

 

Instagram Roos

 

Wat is de allereerste foto die je postte op Instagram? #TBT

Wauw, hier was ik zelf ook benieuwd naar. Dit is al zo lang geleden! Deze foto is gemaakt op 6 april 2012. Toen werkte ik nog bij MijnAlbum.nl, het was een hele mooie zonnige dag en de zonnestralen schenen zo mooi door het raam heen!

Instagram eerste foto ooit

 

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Moeilijk, ik ben over het algemeen niet zo dol op foto’s waar ik zelf opsta en maak er ook niet echt veel! Maar uiteindelijk is het deze foto geworden. Ik ging samen met Nienke dineren bij Picknickers! Een hele leuke gezellige avond met erg lekker eten.

Nienke en ik

 

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?

Dat moet dan wel deze foto zijn. Hier waren we aan het wachten op het vliegtuig dat ons weer terug ging brengen naar Nederland. Wij gaan zeker weten nog vaker naar Lapland, tot nu absolute favoriet voor vakanties!

Lapland terugreis

 

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?

Weer zo’n moeilijke keuze.. Alles is lekker! Maar als ik echt moet kiezen, dan ga ik maar voor mijn cake gemaakt van Griekse Yoghurt en Lemon Curd! Sooo good! Deze moet ik binnenkort maar weer eens gaan maken.

 

Cake met Lemon Curd

 

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?

Dat was de foto van onze nieuwe auto! De mooie Renault Twingo.

Renault Twingo

 

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?

Diablo is echt mijn favoriete foto onderwerp. Hij ziet er gewoon al snel erg schattig uit! Maar een van mijn favoriete foto’s is toch wel deze. We waren net terug uit Lapland. Toen we hem weer bij mijn moeder hebben opgehaald en thuis waren is Diablo op Ben zijn schoot gaan liggen en er de rest van de avond niet meer afgekomen. Hij was weer helemaal gelukkig.

Diablo

 

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruik jij het meest?

Ik gebruik eigenlijk alle filters door elkaar. Maar probeer nu meer gebruik te maken van de VSCO Cam app, hier kun je je foto’s veel beter mee bewerken!

 

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?

Dat is waarschijnlijk #Diablo of #catstagram. Zoals gezegd is Diablo mijn favoriete onderwerp, er staan veel foto’s van hem op mijn account;) En verder gebruik ik diverse # voor verschillende momenten. #food is ook een veel gebruikte net als #baking!

 

Volg jij mij al op Instagram? En wat zijn jullie Instagram-accounts? Ik ben benieuwd naar jullie foto’s!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Barbara
  22/02/2015 at 11:26

  Ik heb ook de VSCO Cam app, moet zeggen dat ik er nog wel mee moet leren werken. Ik zie nu nog niet echt de voordelen van in, maar je schijnt er echt super veel mee te kunnen! En helemaal voor mijn nieuwe fotografie project moet het een super fotobewerking-app zijn.

 • Reply
  Danielle
  01/03/2015 at 13:47

  Leuk om mijn tag hier terug te zien, en dank voor de vermelding! Die gemaakte cake ziet er trouwens echt goddelijk uit!!

  • Reply
   Laura Kuiper
   01/03/2015 at 16:42

   Bedankt voor de leuke tag! Die cake smaakte ook heel erg goed!

Leave a Reply