Blog

BEAUTY: Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling

Zaterdag 11 januari opende Elina’s Salon, de schoonheidssalon waar ik altijd naartoe ga, de deuren van de nieuwe locatie. Tijdens deze opening kon je kans maken op een gratis Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling. En hoe was het mogelijk, ik had gewonnen! Zaterdag 1 maart heb ik genoten van deze ontspannende behandeling.

 

Dr. Hauschka Cosmetica

Dr. Hauschka Cosmetica is een cosmeticalijn dat alleen natuur zuivere producten voert. Het merk is ontstaan vanuit de natuurlijke geneesmiddelen die volgens een ritmisch procedé ontwikkeld werden, hierbij was het mogelijk natuurlijke geneesmiddelen zonder alcohol te produceren. De uitvinder van dit procedé is Rudolf Hauschka.

De eerste producten van de cosmeticalijn kwamen in 1967 op de markt. Rudolf Hauschka had al langer het idee om een eigen cosmeticalijn te ontwikkelen. Maar pas na zijn ontmoeting met Elisabeth Sigmund, die ingrediënten bij de fabriek van Hauschka bestelde voor het ontwikkelen van eigen cosmeticaproducten, begon het idee echt op gang te komen. Samen hebben ze de cosmeticalijn opgezet.

De ingrediënten in de cosmetica zijn allemaal biologisch verbouwd. Ook tijdens het verwerkingsproces worden geen chemicaliën gebruikt. Het feit dat alle ingrediënten natuurlijke ingrediënten zijn, die ook biologisch verbouwd zijn maakt de lijn natuur zuiver. Doordat de lijn geen chemicaliën bevat is deze geschikt voor bijna elk huidtype.

dr.hauschka-producten

De behandeling

De klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling is een twee uur durende behandeling die gericht is op ontspanning. En ontspannen was ik zeker na die twee uur!

De behandeling begint met een heerlijk voetenbadje met en serum dat je voeten lekker zacht maakt. Je kan kiezen of je ook nog je wenkbrauwen wilt laten epileren/harsen, dat heb ik wel gedaan. Zagen die er ook weer mooi uit! Na het harsen werden mijn voeten en onderbenen heerlijk gemasseerd, gevolgd door een hoofdmassage waarbij er op een bepaalde manier aan je haren getrokken wordt, klinkt pijnlijk maar het tegendeel is waar. Hierna begint het echte werk.

Je krijgt een heerlijke hals en decolleté massage waarna je gezicht aan de beurt is. Je krijgt diverse maskers aangebracht. BIj de een krijg je een massage, met hand of met kwasten, en bij een andere kan je heerlijk ontspannen terwijl het inwerkt. Na elk masker wordt je gezicht gereinigd met een lotion. Tussendoor krijg je ook nog een gezichtssauna, lekker warm!

Na twee uur, ietsje meer zelf, eindigt de behandeling weer bij je voeten. Je voelt je net als na een dag sauna. Helemaal ontspannen en tevreden. Daarbij was mijn huid ook heerlijk zacht en rook ik lekker naar de producten van Dr. Hauschka. Mijn huid was de afgelopen week erg slecht, maar na de behandeling zag deze er al een stuk beter uit.

Normaal gesproken zou ik deze behandeling niet snel inplannen, de prijs is toch wat aan de hoge kant. Maar wat was het heerlijk! Ik zou iedereen de behandeling aanraden, misschien leuk als verjaardagscadeau? Meer informatie over de behandeling bij Elina’s Salon vind je hier.

Bedankt Elina voor deze heerlijk behandeling!

1482790_546661105430960_1108934413_n1982083_568812293215841_109146905_n

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply