Blog

Monday Madness

Vorige week geen bericht, maar deze week ga ik weer knallen! We trappen goed af met een Monday Madness. Een recap van afgelopen weekend én een heel goed begin van deze week. Waarom dit begin zo goed is? Lees snel verder…

 

De big 24

Ok, het is nog geen 25 maar ik heb er toch alweer en jaartje bij. 6 maart ben ik 24 geworden. Dit weekend heb ik dat gevierd. Dit is gelijk ook een van de redenen dat ik vorige week niet heb geblogd. Ik was natuurlijk druk met taarten bakken, boodschappen doen en andere voorbereidingen. En mijn verjaardag is goed gevierd. Vrijdag kwamen mijn moeder en Nienke even langs, zaterdag gezellig met vrienden uit eten geweest, we hebben even een blik geworpen in de kroeg en zondag kwam de familie langs! Ik ben heerlijk verwend met allemaal cadeau’s maar vooral ook een bijdrage voor iets waar ik zelf al een tijd voor aan het sparen ben. Iets wat ook mijn blog en foto project zeker ten goede zal komen.

pple MacBook Pro Retina 13,3'' 256 GB

Macbook Pro

Yes! Ik heb zojuist een Macbook Pro besteld! Ik ben zo blij als een kind. De bedoeling was een Macbook Air, lekker licht met alle functies die je wilt, maar toch een stukje goedkoper dan de Macbook Pro. Gelukkig kreeg ik een tip over een aanbieding bij Coolblue. Een Macbook Pro 13,3 inch met Retina Display was in de aanbieding. Deze heb ik dan ook vanavond in mijn winkelmandje gelegd en als alles goed is wordt dit pareltje morgen bezorgd. Dus echte Monday Madness hier in huis met mijn enthousiasme!

Er zitten heel wat nieuwe snufjes op de laptop sinds dit jaar, waaronder een superscherp Retina Display met meer dan 4 miljoen pixels, een nieuw drukgevoelig trackpad, Intel Iris Graphics 6100 grafische processor en een vijfde generatie Intel processor. Dit alles maakt de laptop nog beter dan zijn voorganger. Ook wel leuk, waar ik nu mijn oude beestje continue aan de lader moet hebben kan de Macbook Pro 10 uur lang doorgaan, schijnbaar een uur langer dan de voorganger maar voor mij sowieso al een universum van verschil.

De Macbook Pro RETINA 13,3” 256 GB is tijdens de jaarlijkse Tweakers Awards ook nog eens uitgeroepen tot de beste laptop van 2015 door de bezoekers van Tweakers.net Hoeveel aankoopbevestiging heeft een mens nodig?

Wat denken jullie, goede aankoop? Ik kan in ieder geval niet wachten…

 

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  H. Kuiper
  09/03/2015 at 22:25

  Dus de familie heeft behoorlijk bijgedragen :-) als je de pro nu al hebt kunnen aanschaffen.
  Ik dacht trouwens eerst aan een reclame folder gezien het enthousiasme en mooie foto’s. Veel plezier ermee.

  • Reply
   Laura Kuiper
   09/03/2015 at 23:21

   De familie heeft zeker bijgedragen! Maar mijn eigen spaarpot ook! Zonder deze aanbieding had ik trouwens nog wel even moeten door sparen :)

 • Reply
  Deborah
  10/03/2015 at 13:24

  Nog van harte gefeliciteerd.
  En natuurlijk veel plezier met je nieuwe aanschaf!

Leave a Reply