Blog

Fashion: swimwear

Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten, ik heb gelijk de zomer in m’n bol. Daarom hier een selectie van mijn favoriete bikini’s en cover-ups! Heb jij al een nieuwe bikini gescoord?

 Victoria’s Secret

Sinds mijn periode in NY ben ik al verslaafd aan het ondergoed van dit merk, en dit jaar hebben ze echt hele mooie bikini’s. Ik vind dit echt een van de beste collecties tot nu toe. Dit zijn mijn absolute favorieten.

Bekijk hier de volledige collectie

Naast mooie bikini’s zijn ook de cover ups erg leuk! Toch wel handig als je even een drankje wilt doen in die ene strandtent.

Hier vind je meer cover-ups

Roxy

Een merk dat ik altijd volg vanwege de gave communicatie uitingen. Vooral op Instagram zijn ze erg inspirerend. En daar zie je dan ook de mooie bikini’s voorbij komen. Dit jaar hebben ze een nieuwe lijn: Pop Surf. Because things in live aren’t always black or white. Live happens in color! Veel kleur dus in deze collectie. Helemaal op mijn lijf geschreven. Hieronder mijn favorieten uit de collectie.

De hele collectie vind je hier.  

 

Volcom

Nog een merk dat ik volg op Instagram en waar ik vooral door de foto’s verliefd op ben geworden. Dit is een wat ‘stoerder’ merk met hele gave kleding! Door de foto’s op Instagram ben ik ook verliefd geworden op de swimwear collectie, bekijk hier mijn favorieten.

De complete collectie vind je hier. 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Sophie
  20/03/2015 at 15:51

  Dankjewel voor je tips! DE bikini vinden kost me altijd een hoop tijd aangezien ik nooit weet wat ik wil hihi!

  • Reply
   Laura Kuiper
   20/03/2015 at 18:39

   Ik snap helemaal wat je bedoelt! Maar bij deze sites hebben ze vaak van alles wat. Zeker bij VS. Moet je misschien wat langer wachten maar dan heb je ook wat :D

Leave a Reply