Blog Reviews

Love: The Bridge

Barbara schreef laatst al over haar Netflix verslaving, en ook wij hebben dit te pakken. Sinds we een nieuwe TV hebben en Netflix zijn wij verslaafd aan de serie The Bridge. Lees hier meer over de serie en waarom wij deze zo goed vinden!

 

The Bridge

The Bridge is een Scandinavische drama crime serie. De serie speelt zich af in Kopenhagen en Malmö, het is dan ook een productie van zowel een Zweeds als Deens bedrijf en beide talen worden ook gesproken in de afleveringen.

 

De serie draait om een recherche uit Malmö,Saga Norén. Een ietwat aparte vrouw die erg goed is in haar werk. Het eerste seizoen begint met een lijk van een vrouw (uiteindelijk blijken het twee lijken te zijn) op de brug tussen Kopenhagen en Malmö. Dit wordt opgevolgd door allerlei gebeurtenissen die een aantal problemen in de samenleving moeten verbeelden. Ik kan/wil hier verder niet teveel over zeggen, dan verklap ik al teveel!

Wat deze serie zo goed maakt is dat je nooit echt doorhebt wat er precies is gebeurt, wie wat heeft gedaan of wat er nu gaat gebeuren. Denk je eindelijk dat je iets doorhebt, gebeurt er weer iets waardoor je totaal van het pad wordt afgebracht! Dit wordt natuurlijk versterkt door het goede acteerwerk van Sofia Helin (Saga Norén) en haar tegenspeler Kim Bodnia (Martin Rohde). Extra pluspunt ook voor de mooie auto van Saga…

The Bridge auto

De afleveringen blijven je boeien en je wilt ze het liefst allemaal in een keer kijken om erachter te komen wat nou het einde is!

Eindoordeel

Ik geef deze serie een dikke 9! Maar weel snel verder met seizoen 2 :-)

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply