Blog

Love: Harry Potter geïllustreerde editie

Als echte Harry Potter fangirl had ik mijn oog al op dit prachtige boek. Een geïllustreerde versie van Harry Potter and the Philosopher’s Stone. Geïllustreerd door Jim Kay. Toen het boek in de aanbieding was kon ik het dan ook niet laten. Klik, besteld!

Het boek

Alleen de cover is al genoeg om dit pareltje aan te schaffen al zeg ik het zelf. Maar ik ben dan ook wel een echte Harry Potter fan, al vanaf het eerste moment. Ik had alles, de boeken, een pyjama, stickerboeken en meer.

De mooie illustraties vind je door het hele boek heen. Het geeft het verhaal een extra dimensie. En ik moet zeggen, de illustraties verbeelden erg goed hoe ik dacht dat alles eruit zag, voordat ik de films zag natuurlijk. De illustraties zijn voornamelijk geïnspireerd op gebeurtenissen uit Kay’s eigen leven, of door vrienden van hem. In dit interview verteld hij meer

Het boek is alleen in het Engels verkrijgbaar en tot nu toe zijn de andere delen van de serie nog niet voorzien van de geweldige illustraties van Jim Kay, maar deze gaan nog wel komen! Ik kan in ieder geval niet wachten…

Hieronder nog een aantal afbeeldingen van dit mooie boek! En als jullie me nu kunnen excuseren, ik duik dit boek weer in!

 

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sylvia
    08/11/2015 at 19:29

    Oew, prachtig! Ook prima betaalbaar :)

Leave a Reply