Blog Fotografie Gadget Geek

Gadget Geek: DJI Spark Drone

Met het excuus dat we ‘em veel op vakantie konden gebruiken voor nog mooiere beelden hebben mijn vriend en ik in mei drone aangeschaft! Helemaal excited waren we, zoals echte nerds betaamd. We hebben uiteindelijk gekozen voor een DJI Spark. Dit schijnt een van de beste modellen zijn om mee te beginnen. In deze blog lees je meer over dit type drone en hoe het ons tot nu toe bevalt!

De DJI Spark

De DJI Spark is het kleinste model drone dat DJI uitbrengt. Een heel handzaam ding dat je overal mee naartoe kunt nemen. Nou moet ik zeggen, deze drone kun je niet echt in elkaar vouwen. Hierdoor is het soms toch even kijken hoe je het meeneemt, maar de case die je erbij krijgt past makkelijk in een rugzak. De DJI Spark heeft een 12 mp camera, kan in full HD filmen en heeft een aantal zogenaamde intelligent flight control options die je helpen bij het maken van de mooiste beelden. Hieronder de introductie video.

Kijk vooral ook even op de site voor alle specificaties.

Onze ervaring

Wat zijn wij blij met onze drone! Onze nerd hartjes gaan hier echt sneller van kloppen. We hadden graag voor de vakantie wat vaker willen oefenen, maar zijn zeker niet ontevreden over de beelden die we hebben gemaakt. Sterker nog, we hebben er maar gelijk een Instagram account voor opgezet (Volg jij ons al?). De DJI Spark is echt een fijne drone voor beginners, hij vliegt eenvoudig en de slimme functies helpen goed bij het maken van mooie beelden. Wij hebben gekozen om een Fly More combo te kopen, hierbij krijg je een afstandsbediening erbij. Dit raad ik wel echt aan om te doen. De afstandsbediening maakt het vliegen een stuk makkelijker dan wanneer je dit met alleen je mobiel doet. Daarbij krijg je er ook extra batterijen bij. Een batterij gaat ongeveer 15 minuten mee, als je een dag onderweg bent zijn een paar extra dus zeker geen overbodige luxe.

Zoals gezegd zijn wij al heel erg blij met de beelden die we hebben gemaakt. Hieronder een selectie! Wil je al onze nieuwste beelden als eerste zien? Volg ons dan zeker op Instagram.

Wij hebben al aardig wat beelden gemaakt, maar hebben nog lang niet alle functies van de drone gebruikt. Zo hebben we ook nog veel te weinig gebruik gemaakt van de intelligent flight mode. Een van de volgende dingen die we graag willen doen is de drone ons laten volgen (bijvoorbeeld tijdens het fietsen) of in een mooie trechter om een gebouw heen filmen.

Wat vinden jullie van de foto’s? En bekijk vooral ook de video’s op Instagram. Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden!

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply