Blog Gadget Geek

Gadget Geek part I

I love gadgets! Het liefst koop ik ze allemaal, gelukkig steekt mijn portemonnee daar een stokje voor. In de Gadget Geek blogs vertel ik meer over de nieuwste gadgets waar ik mijn oog op heb laten vallen. Enjoy

 

Gadgets

Swash 

Ik ben niet echt een fan van strijken.. En dat is nog zacht uitgedrukt. Het liefste doe ik het gewoon niet. Het is dan ook elke keer weer hetzelfde liedje. Gaan we naar een feestje, dan moet nog snel even dat ene overhemd of die ene blouse gestreken worden. Van dit soort gadgets gaat mijn huisvrouwen hart dan ook sneller kloppen!  Deze het Swash systeem, ontwikkeld door Tide en Whirpool, maakt deze stress overbodig. Met tien minuten is je kleding niet alleen kreukelvrij maar ook nog eens opgefrist! Ik zeg weg met dat stomme strijkijzer. Het prijskaartje is helaas wat aan de hoge kant.. nog even sparen dus!

Swash Systems, stoomsysteem

Swash Systems, stoomsysteem

 

Ritot

Smartwatches en andere wearables zijn sterk in opkomst, dat kunnen we allemaal zien. Maar heel eerlijk heb ik nog niet echt een design van een smartwatch gezien dat mij echt enthousiast maakt. Dit crowdfunding project heeft daar verandering in gemaakt. De Ritot is meer een armband dan een smartwatch. De armband maakt gebruik van een picoprojector waarmee de tijd en verschillende notificaties op je hand weergeven worden. Je koppelt de armband via bluetooth aan je mobile device. De armbanden komen in een sport design en een ‘bracelet’ design. Deze staat zeker op mijn Sinterklaas lijstje!

 

GoPro

Tijdens onze vakantie naar Lapland hebben wij een action camera gebruikt, een knock off van de GoPro. Nog steeds heb ik mijn oog op een echte. Deze levert toch net beter beelden. En zeker de vernieuwde versie ziet er weer erg goed uit! Heldere beelden, een touchscreen,12 megapixel foto’s om maar even een aantal van de verbeterde functies van de GoPro Hero 4 black te noemen. Het kost wat, maar dan heb je ook zeker wat! Deze moeten we gewoon hebben voor de volgende vakantie. Bekijk vooral ook even de super mooie promo video hieronder!

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply