Blog Online Marketing

Online marketing: een nieuwe baan!

Ja, je leest het goed. Ik heb een nieuwe baan. Na bijna 5 jaar met veel plezier bij TRES gewerkt te hebben is het tijd voor de volgende stap. Ik heb na lang wikken en wegen de knoop doorgehakt en een nieuwe baan aangenomen. Vanaf 23 september ben ik de nieuwe online marketeer voor Fijn Holding. Een dochteronderneming van Van Wijnen.

Let new adventures begin

Waarom zo lang wikken en wegen? Zoals gezegd heb ik altijd met veel plezier bij TRES gewerkt. Ik had de leukste collega’s, super leuke projecten waar ik aan mocht werken en de voorwaarden waren ook super. Dat gooi je natuurlijk niet zomaar weg. Toch was ik toe aan iets anders. Een baan waar ik voor een klant alle online marketing kan doen, waar ik full focus bezig kan om de beste resultaten te behalen.

Fijn Holding biedt dit. De focus, maar ook weer een super mooie plek om te mogen werken. Een missie en visie waar ik ook in geloof. En die ik graag naar buiten breng.

Fijn leven en groeien. Vandaag, morgen en overmorgen.

Fijn Wonen is het eerste concept wat op de markt is gebracht en waar ik de eerste periode ook de focus op heb. Houd mijn LinkedIn in de gaten voor meer informatie over wat ik allemaal doe!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply