Blog Gadget Geek

Gadget Geek: gadgets of the future at CES 2015

De afgelopen week was CES 2015 in volle gang. Een beurs waar de nieuwste ontwikkelingen op tech gebied getoond worden, de nieuwste gadgets gelanceerd en bedrijven hun plannen presenteren. De gadgets die je hier ziet komen ergens dit jaar, of misschien nog wel later op de markt. Echt gadgets of the future. In deze blog een aantal van de (naar mijn mening) meest gave nieuwe (te verwachten) gadgets!

 

Gadgets

 

Whirlpool’s New Connected Kitchen

Hier ben ik zelf echt heel enthousiast over! Echt deze keuken maakt alles makkelijker. Koken, plannen, communiceren tijdens het koken. Een gasstel, weegschaal én kookboek in een. What’s not to love? Er zal vast een hoog prijskaartje aan hangen als dit uitkomt, maar als wij ooit een huis gaan kopen staat dit hoog op mijn wensen lijst!

 

Garmin Fenix 3

Garmin heeft een tweetal nieuwe sporthorloges aangekondigd. De Fenix 3 is een horloge voor de extremisten onder ons. Het horloge geeft ondersteuning bij sporten als snowboarden, hiken, bergbeklimmen en cross-country en alpine skieën. Het horloge is gemaakt om de meest extreme weersomstandigheden te weerstaan, wel handig bij deze sporten! Naast de standaard functies kun je met dit horloge altijd de weg vinden, er zitten namelijk een kompas én barometer in. Ook kun je je reis vooruit plannen, je kunt met behulp van GPS eigenlijk een soort van kruimelpad uitzetten. De Fenix 3 is niet alleen in functies extremer dan de andere sporthorloges, het uiterlijk is ook echt iets anders!  Geen vierkant, standaard ogende smartwacht. nee de Fenix 3 lijkt op een stoer sporthorloge, iets wat je elke dag om je pols kunt dragen. De prijs is wel wat aan de hoge kant, maar goed dat kunnen we verwachten met de functies. Het horloge gaat $499 kosten, maar met een batterij die 50 uur meegaat sparen wij graag wat harder!

Garmin Fenix 3

 

Quickstand

Veel mensen zitten de hele dag achter een bureau. Niet erg gezond. Af en toe staan is veel beter! En daar is nu een makkelijke oplossing voor. Natuurlijk zijn er al bureau’s die je gemakkelijk kunt verstellen om je positie te veranderen. Maar met de app van Tome, QuickStand kun je het nog veel beter bijhouden. Tome werkt samen met Humanscale, de sotware van Tome is in hun meubels verwerkt, maar kan ook in meubels van andere merken geplaatst worden. De softwaren in samenwerking met de app stelt in hoe lang je bent, en hoe je bureaustoel moet staan en en wat de beste sta hoogte is voor je bureau. Met de app houd jij bij hoe lang je zit, wanneer je moet gaans taan en hoe lang en zelfs hoeveel calorieën je verbrand met het staan! Meer informatie haal je uit dit interview van Tech Crunch met Jake Sigal van Tome.

 

LG Home Appliances

En als we het dan toch over huishoudelijke apparaten hebben in dit verslag. LG heeft een aantal hele leuke nieuwe apparaten op de planning staan! Mijn favoriet? De Door – in – Door fridge. Deze zie je aan het begin van de video. De LG Styler, aan het einde van de video te zien, is ook een leuke gadget. In een van de vorige posts heb ik alleen een ander stoomapparaat geplaatst van Whirlpool en Tide dat een stuk kleiner is en met beperkte ruimte is dat toch wel erg fijn!

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  Deborah
  13/01/2015 at 11:14

  Maar goed dat mijn vriend hier niks van afwist…
  Die zou gek worden als ie daar rondliep hahaha.
  De keukengadgets zijn wel heel erg makkelijk.

  Mijn favo uit je lijst is het horloge. Heb nu zelf de Garmin 610 en daar kan al zo ongelooflijk veel mee.

Leave a Reply