Blog

Stage in New York – a trip down memory lane

Laura en Aukje bij meer

De laatste tijd ben ik niet altijd even consequent geweest met bloggen, maar dit had een reden. Ik ben achter de schermen druk bezig geweest om het New York gedeelte van mijn site om te zetten. Dit stond nog steeds in het oude design, de code hiervan was erg verouderd. Hierdoor kon mijn site op een gegeven moment niet meer updaten en kon ik er geen certificaat opzetten. Dit is nu dus allemaal verleden tijd! Het heeft even geduurd (iets te lang omdat ik het veel te leuk vond om alles weer terug te lezen en bekijken), maar het staat nu dus online.

A trip down memory lane

Tijdens het overzetten heb ik alle verhalen weer terug gelezen, en dat met een dikke smile op mijn gezicht. Het is inmiddels alweer 8 jaar geleden dat ik, samen met Aukje, in New York was. Drie en een halve maand hebben we deze geweldige stad ons thuis mogen noemen. En wat hebben we een mooie tijd gehad. We hebben echt zoveel gezien, gedaan en vooral ook erg veel geleerd.

De stage is echt hetgeen geweest tijdens mijn studie waar ik het meest heb geleerd. Over het werken in de communicatiebranche, over mijzelf en ook welke kant ik op wilde. Ik ben toen echt in aanraking gekomen met online communicatie en marketing en in het bijzonder social media. En nog steeds ben ik hier graag mee bezig.

Weten wat we allemaal hebben meegemaakt? Lees dan de oude blogs hier terug!

Uitzicht op battery park

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply