Blog

Sport: Running Summer

Het weer is goed, de zon schijnt en het waait niet te hard. De  mooi weer hardlopers komen gelijk weer naar buiten. En zo ook ik! Dit jaar alleen iets fanatieker dan voorheen. Lees hier alles over mijn plannen

Running

Afgelopen jaren liep ik vooral hard voor mijzelf, ik stelde persoonlijke doelen en liep op eigen tempo. Geen wedstrijd geen competitie (afgezien van de oliebollenloop natuurlijk). Dit jaar is dat anders. Natuurlijk heb ik voor mijzelf doelen gesteld, maar deze ga ik ook daadwerkelijk testen! In mei doe ik mee aan twee wedstrijden en wellicht komen daar deze zomer nog meer bij!

Sids begin dit jaar ben ik goed aan het trainen met een regelmatige dip. Wanneer het weer iets minder is vind je mij niet zo snel buiten. Ik ben begonnen aan een 10 km schema van Runkeeper maar doe het nu vooral op eigen inzicht. Mijn doel is om minimaal 2 keer per week hard te lopen, 1 keer een korte afstand en een keer een langere afstand. Helaas haal ik de laatste tijd met moeite een keer per week. Vanaf deze week moet dat wel meer worden! Ik heb er in ieder geval zin in. Doen jullie dit seizoen ook mee aan hardloopwedstrijden of zijn jullie meer gaan trainen?

De ronde van Oranjewoud

De eerste wedstrijd komt er al erg snel aan! Lekker dichtbij huis, dat wel. Op 2 mei doe ik, samen met 3 collega’s, mee aan de bedrijvenloop van de Ronde van Oranjewoud. 10 km gaan we lopen door Heerenveen en Oranjewoud. Een groot deel van de route is voor mij bekend terrein, alleen pakken we een extra stuk van het mooie Oranjewoud mee. Zeker geen straf. Mijn doel voor deze loop is om binnen het uur te finishen.

10 km route Ronde van Oranjewoud

De Nike Womens 10k Amsterdam

#WeRunAmsterdam I’m in! Yes, samen met een vriendin ga ik de 10 km in Amsterdam lopen. Waarschijnlijk kennen de meeste mensen dit evenement wel, maar het is dus een 10 km loop, alleen voor vrouwen, georganiseerd door Nike. Voor deze run hebben we niet echt een doel gesteld, we willen vooral graag samen de run uitlopen en genieten van de mooie route door het mooie Amsterdam.

http://www.nike.com/nl/nl_nl/c/cities/amsterdam?ref=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Deborah
  21/04/2015 at 20:39

  Oh heerlijk om te lezen.
  Ben zelf vorige week weer begonnen.
  Mijn doel is vooral conditie kweken en zonder ongemakken een langere afstand te kunnen lopen. Mijn snelheid laat ik voorlopig even voor wat ie is.
  succes met trainen.

  • Reply
   Laura Kuiper
   22/04/2015 at 09:27

   Leuk! Dat zijn de doelen die ik vorig jaar had :D jij ook succes met trainen!

Leave a Reply