Blog Reviews

Review: HEMA Make and Bake bakmix

Mijn verjaardag is alweer een tijd geleden, maar op die verjaardag ben ik flink verwend. Zo heb ik ook een bakmix van HEMA gekregen. Een make and bake bakmix voor Oat Cranberry Cookies. Lees hier wat ik van deze bakmix vond!

 

De make and bake bakmix

De make & bake cranberry koekjes bakmix komt in een mooie pot waarin je heel leuk de verschillende lagen ziet zitten. Bloem, havermout, suikeren cranberry’s. Zoals op het etiket al vermeld staat is het heel simpel te maken. Het enige wat je moet doen is een ei en boter toevoegen. Vervolgens moeten de koekjes 15 minuutjes in de oven op 180 graden en dan zijn ze klaar!

Hoewel ik normaal gesproken niet zo van de pakjes en zakjes ben vond ik deze bakmix erg fijn! De koekjes zijn lekker zoet en luchtig. Er had van mij iets minder suiker bij gemogen om de ietwat zure smaak van de cranberry’s beter uit te laten komen. Desondanks is dit zeker een aanrader wanneer je even snel en makkelijk lekkere koekjes wilt bakken.

Ik geef deze bakmix een 8! 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply