Blog Fotografie

Love: Harry Potter The Exhibition

 

Als echte Harry Potter fan kon ik natuurlijk niet achterblijven, ik moest een bezoekje brengen aan Harry Potter The Exhibition! Lees hier wat ik ervan vond en bekijk alle foto’s!

Harry Potter The Exhibition

De exhibition was te zien in de Cinematic in Utrecht. Samen met mijn bestie zijn we daar naartoe gereden. We hadden blijkbaar een goed tijdstip uitgekozen, toen wij weer naar buiten gingen stond er een lange rij!

Harry Potter The Exhibition is niet groot, maar ze hebben wel super veel spullen van de echte filmsets en dat is toch wel erg leuk om te zien. Het is mooi opgezet, je komt weer helemaal in de sfeer van de films. En hoe leuk is het om de kostuums te zien, de bedden van Hogwarts, de toverstaffen en het magische tasje van Hermelien! Ook leuk: mijn tatoeage (the deahtly hallows) zijn samen tentoongesteld, toch leuk om de spullen waarvoor je tattoo symbool staat zo te zien.  Zoals gezegd is het niet groot, maar als echte fan moet je hier toch geweest zijn :)

De exhibitie is er nog tot 30 juni, snel een bezoekje inplannen dus!

De foto’s

Uiteraard heb ik een aantal plaatjes geschoten, allemaal met mijn nieuwe camera! Het is nog even wennen met alle mogelijkheden, maar wat maakt dat ding mooie foto’s! Niet alles is even goed gelukt, vooral vanwege het gebrek aan licht in het gebouw. Ik heb mijn best gedaan in ieder geval, kijk je mee?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply