Blog

Mijn sportieve doelen voor 2016

De eerste dag van het nieuwe jaar is alweer voorbij.Het oude jaar ben ik in ieder geval goed geëindigd met een nieuw PR op de 6,4 km!  Maar wat staat ons dit jaar te wachten? Ik doe niet aan goede voornemens, maar dit jaar heb ik wel een aantal sportieve doelen gesteld!  Lees je mee?

Oliebollenloop 2016

 

Zoals gezegd ben ik het oude jaar goed geëindigd, ik heb tijdens de oliebollenloop in Gorredijk mijn PR op de 6,4 km met ruim 2 minuten verbeterd. Ik deed er in totaal 35 minuten en 36 seconden over. Niet zo snel als ik wilde, maar toch een hele mooie tijd! Mijn sportieve doelen voor 2015 heb ik behaald, en ook voor komend jaar zijn er een aantal sportieve doelen die ik mijzelf heb gesteld.

De doelen

 1. Een nieuw pr op de 10 km. Deze staat nu op 57:58. Dit jaar ben ik weer van plan mee te doen aan de ronde van oranjewoud en de Nike Women’s Run, dus er zijn genoeg mogelijkheden om dit doel te behalen!
 2. De BBG Guide 1.0 van Kayla Itsines afmaken! We (mijn zus en ik) zijn al begonnen, maar deze keer wil ik het ook echt gaan afmaken. Het is een hele fijne training, maar door vakanties, ziekte en andere redenen zijn we nu al 2 keer begonnen. Dit jaar gaat het lukken en maken we Guide 1.0 af!
 3. De Fjällräven Classic goed kunnen uitlopen en daarbij vooral kunnen genieten van de omgeving zonder verzuurd te raken! 20 km per dag wandelen, daar gaan we zeker voor trainen!
 4. En eigenlijk wil ik ook weer mijn tijd op de 6,4 km verbeteren.  Ook hier zijn genoeg kansen voor, maar het is toch helemaal leuk als ik de tijd weer verbeter tijdens de Oliebollenloop 2016!

Wat zijn jouw sportieve doelen voor 2016?

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Barbara
  01/01/2016 at 21:14

  Helemaal eens we gaan de BBG Guide 1.0 een keertje afronden! Daarnaast zijn mijn doelen: minimaal 2 keer per week sporten en ik zeg heel voorzichtig (en zachtjes) 5 km hardlopen.

  • Reply
   Laura Kuiper
   01/01/2016 at 21:26

   Ja leuk! En die 5k gaat je zeker lukken :D gewoon beginnen en dan ben je al op de helft!

Leave a Reply