Blog Working at TRES Internet

Nieuwe baan!

Het is de afgelopen weken nogal rustig geweest op mijn website. Dit heeft met verschillende dingen te maken, maar vooral met het feit dat ik een nieuwe baan heb! Afgelopen week was mijn eerste week als junior online marketeer bij TRES Internet in Heerenveen.

 

Junior Online Marketeer

Mooie titel toch? De komende tijd ga ik mij ontwikkelen tot de Next online marketeer bij TRES Internet B.V. Een guru op het gebied van Google AdWords, Google Analytics en all things online marketing. Ik ga veel cursussen volgen, certificaten halen maar ook veel doen! Veel ervaring opdoen in het opzetten van AdWord Campagnes, het inzetten van Google Analytics en meer! In mijn vorige baan miste ik vaak een koppeling naar de echte resultaten, wat behaal je nou echt met je online activiteiten? In deze baan ga ik dit veel meer gebruiken, leer ik de resultaten te analyseren en aan de hand hiervan de strategie te verbeteren.  Zoals je misschien aan mijn schrijfstijl kunt merken ben ik blij, heel erg blij!  Ik heb zin om veel te leren, om deze nieuwe uitdaging tot een groot succes te maken!

Wat dit betekent voor laurakuiper.nl

Zoals ik al zei is het de afgelopen tijd wat rustiger geweest, dit is niet blijvend. Ik had tijd nodig om me voor te bereiden op de baan en natuurlijk de eerste week te beleven. Veel nieuwe indrukken op te doen en de nieuwe werkomgeving te leren kennen.  Maar vanaf nu ga ik ook weer meer aan de slag met mijn blog. Ik probeer om minimaal 2 artikelen per week online te plaatsen in de rubrieken die jullie gewend zijn. Food, Interior, Gadget Geek, Book Review etc. Oftewel, blogs over alles waar ik blij van word. Enige verandering is dat ik van tijd tot tijd ook wat informatie zal delen over mijn vakgebied. Iets meer verdieping op het gebied van Online Marketing.

Ik kijk uit naar jullie reacties!

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Barbara
  10/12/2014 at 18:16

  Super! Ik ben benieuwd naar je artikelen in je nieuwe rubriek, ga je die plaatsen op vaste dagen? X

  • Reply
   Laura Kuiper
   10/12/2014 at 18:57

   Geen vaste dagen, wanneer er nieuws is probeer ik het zo snel mogelijk te plaatsen :)

 • Reply
  Henk Kuiper
  11/12/2014 at 00:02

  Succes met je aangekondigde activiteiten en goed kijken naar hoe de teksten worden gepubliceerd of is dat niet meer van deze tijd? Kleine foutjes als:”mooi titel toch?” of “wanneer er nieuws os probeer ik”.
  Paar kleine tips

  • Reply
   Laura Kuiper
   11/12/2014 at 10:45

   Bedankt! Ik probeer er altijd zo goed mogelijk naar te kijken, maar soms zit er een foutje tussen. Bedankt voor de tips, heb ze aangepast!

Leave a Reply