Blog

Love: Log Cabins

Als ik moet kiezen in wat voor huis ik later wil wonen, dan kies ik toch echt voor een log cabin ergens in de bossen. In een land waar in de winter veel sneeuw ligt. Ja dat lijkt mij wel wat!

 

De Log Cabin droom

Ik ben gek op winter, dat is voor de meeste mensen geen geheim. En de warmte/stijl van een echte log cabin spreekt mij heel erg aan. Het is warm, gezellig en stoer, maar je kunt het met de juiste inrichting ook gezellig, licht en iets meer vrouwelijk maken. Een log cabin ergens in het bos, waar je lekker warm bij het haardvuur een boek kunt lezen na een dag waarop je een mooie sneeuwschoen wandeling hebt gemaakt. Ja, dat is mijn ideaal beeld. Niet helemaal realistisch, maar toch. Wie wil dit nou niet als je onderstaande foto’s ziet?

De inspiratie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply