Blog

Interior Inspiration: De luie stoel

De luie stoel, zo’n heerlijke grote stoel waar je met een boek in kunt wegzakken. Althans zo denk ik altijd over de lazy chair. Hij moet lekker zitten en ik moet er helemaal in kunnen wegdromen. Wij hebben nu zelf thuis een Poäng Schommelstoel van de IKEA, een heerlijke stoel! Hieronder nog wat meer inspiratie voor lekkere stoelen, voor binnen en buiten! Heb jij ook zo’n luie stoel?

 

Stoelen

De Armin Chair van Dorothee Mainka

De Armin Chair van Dorothee Mainka lijkt van rotan gemaakt te zijn, maar is eigenlijk super zacht! De stoel bestaat uit een metalen frame waar zacht vilt overheen geweven is. Een super fijne, zachte luie stoel dus! En daar helpt het formaat natuurlijk ook aan mee, je kunt je helemaal in je eigen wereld terugtrekken en de rest buitensluiten. (via roomed.nl)

Eames Lounge Chair replica

 

Ik vind de Eames chair echt super mooi! Helaas is de prijs toch iets te hoog;)  Deze replica kun je qua kleuren en materiaal helemaal zelf samenstellen en is vanaf €749 beschikbaar. Nog steeds behoorlijk prijzig, maar kijk nou hoe mooi ‘ie is!  (via import design)

HK Living Hanging Rotan Chair

 

De zeer populaire hangstoel kan natuurlijk niet ontbreken in deze post. Maak ‘em helemaal af met lekkere zachte kussens en een schapenvachtje en je kan helemaal in je eigen cocon kruipen. Dit exemplaar is van HK Living. Ik vind vooral de zwarte kleur erg gaaf, maakt de stoel net iets stoerder.

Vogelnest stoel

Als je nog wat ruimte over hebt… Dan is dit dé ultieme stoel! Of is het stiekem toch meer een bed? Maakt ook niet uit, ik wil em! Het ontwerp is gebaseerd op een vogelnest, duidelijke te zien aan de kussen in de vorm van eieren. Het idee is dat mensen in het vogelnest op ideeën kunnen broeden. Het vogelnest is dan ook in verschillende formaten te bestellen. Als we het over lekker wegzakken hebben dan is dit toch wel een ultieme stoel om dit te doen. Helaas heb ik niet zoveel ruimte over… De stoel is een ontwerp van de OGE Creative Group

Hammock Chair DIY

Ook erg leuk, je eigen stoel maken! Deze Hammock Chair is heel makkelijk te maken en ziet er nog leuk uit ook! Met een kussentje erin en een dekentje denk ik dat het ook nog erg comfortabel zal zitten! En doordat je de stof zelf kunt bepalen, kan je natuurlijk zo zacht maken als je zelf wilt. Op A Beautifull Mess vind je de instructies.

Wat is jouw favoriete stoel?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply