Blog Gadget Geek

Gadget Geek: Catstacams, Stopcontacten en meer!

Gadgets, I love them. En dit jaar zijn er al weer behoorlijk wat leuke bijgekomen! Van een camera voor je kat tot een stopcontact met usb poort. Lees meer!

 

De catstacam

Veel mensen die Instagram hebben volgen wel een kat. Waarom? Mensen houden van katten, kijk alleen al naar het succes van de katten video’s op YouTube. En dus ook de Instagram accounts van katten. Ik als crazy catlady volg er zelfs meerdere… Mijn favoriet? Golden Kittehs en CRX Double Trouble.

Whiskat speelt op deze trend erg handig in met een nieuw speeltje. De Catstacam, eigenlijk vooral leuk voor het baasje. De catstacam is een camera die je om de halsband van je kat plaatst. Ook erg leuk, de verpakking is gelijk een speeltje voor jouw kat.

Wanneer je kat beweegt worden er een aantal foto’s per minuut genomen. Zodra je kat weer in jouw Wifi zone is worden deze foto’s geupload naar het ingestelde instagram account. Op deze manier krijg je super leuke foto’s “gemaakt”  door jouw kat zelf! Er zijn al veel foto’s genomen, in onderstaande video zie je er ook een paar. Ik vind vooral de foto’s waarop de snorharen te zien zijn erg leuk. Je kunt de foto’s vinden door te zoeken naar #catstacam of #AskWhiskas.

Helaas zijn de camera’s alleen in Australie te krijgen en alleen voor VIP’s; bloggers en celebrities. Ik kan niet wachten tot het ding in Nederland te verkrijgen is! Hallo Instagram voor Diablo….

 

De SnapPower Charger

Een stopcontact met USB poort, hoe handig is dat! Het SnapPower Charger stopcontact kun je gewoon installeren op de plek van je oude stopcontact. Het schijnt erg makkelijk te gaan. Erg handig als je alleen je USB kabel mee hebt, niet de juiste stekker hebt (hallo vakantie!) of als er minder ruimte is. De USB ingang zit namelijk aan de zijkant, geen gehannes meer met grote stekker. Ideaal volgens mij.

 Voor de moestuinierders onder ons

De moestuintjes van AH zijn zelfs nu ze niet meer verkocht worden nog steeds een grote hint. Mensen willen hun eigen groentes verbouwen, dat is beter gezonder en natuurlijk ook leuker! Moeten de plantjes niet doodgaan natuurlijk… Gelukkig is daar onze nieuwe held Planty! Planty is een pot die je verbind met wifi. Je vult het ding met water en je kunt via een app aangeven wanneer het plantje water moet krijgen. Maar daar houdt het niet op. Planty geeft tips, over voeding over water geven en nog veel meer.  Het is nog een kickstarter project en heeft tot eind mei om $100.000 te bereiken, helpen dus! Mij lijkt het in ieder geval een zeer handige gadget(Mijn moestuintjes leven gelukkig nog, maar tips zijn altijd welkom!).

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply