Blog Foodie Friday

FOODIE: Mexicaanse tomatensoep met chili nacho’s

Het is weer tijd voor een recept! Deze heerlijke Mexicaanse tomatensoep met chili nacho’s is net als de geniale Griekse kip ook afkomstig uit Jamie Oliver 15 minute meals. Een heerlijk pittige maar toch ook frisse soep.

Mexicaanse tomatensoep met chili nacho’s

In deze soep komen zoete, pittige en frisse smaken samen. Het is wederom een erg goed uitgebalanceerd gerecht. Al moeten Ben en ik nog wel erg aan het wennen aan de hoeveelheid knoflook en specerijen die in de gerechten gaan.

De nacho’s zijn een lekker bijgerecht wat ervoor zorgt dat deze maaltijd goed vult. Deze keer heb ik wel een foto! Voor mijn verjaardag heb ik een erg mooie schaal gekregen, dit maakt het serveren toch wat leuker.

Mexicaanse tomatensoep met Chili nacho's

Bereiding

Ook dit recept was erg makkelijk te bereiden. Het snijden ging al iets sneller en door het gebruik van passata di tomato en gegrilde paprika uit een potje was het makkelijker om binnen de twintig minuten te blijven. Goed om te doen is het klaarzetten van alle apparatuur voordat je bezig gaat. Helaas had mijn staafmixer het begeven waardoor de soep niet helemaal ‘glad’ was, maar desondanks niet minder lekker. Een volledige beschrijving van het gerecht vind je hier

Beoordeling

Een heerlijk mexicaans recept (I love Mexican food!!) dat gemakkelijk klaar te maken is. Je maakt een grote pan soep, je kan er dus makkelijk meerdere dagen van eten. Ik ga dit recept zeker vaker klaarmaken, maar dan wel weer met staafmixer! Ik geef dit recept een 8,5

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Barbara
    31/03/2014 at 21:18

    Ziet er heerlijk uit, wanneer nodig je ons uit voor zo’n 15 minute meal?

Leave a Reply