Blog

Fall Favorites

De bladeren vallen weer van de bomen, het weer wordt kouder en de pompoenen zijn weer volop verkrijgbaar. Het is weer herfst! Waarom in de herfst zo fijn vindt? Lees het in deze blog

Fall Favorites

♥ Pumpkin Spiced Latte!  Ik ben geen echte koffiedrinker maar voor dit hemelse drankje mag je mij zelfs ’s nachts wakker maken. Gelukkig woon ik niet in de buurt van een Starbucks…

♥ Wandelingen in het bos. Wij wonen dichtbij een bos, op een zonnige en koude herfstdag is het daar heerlijk wandelen! Genieten van de mooie kleuren van de natuur.

♥ Stamppot. Het mag weer! Ik eet ook wel zomerse stamppotten, maar hutspot, zuurkool en boerenkool, daar kan echt niks tegenop.

♥ Kaarsen. Het wordt weer sneller donker en dus kunnen we kaarsen weer aan! Het geeft niet alleen sfeer maar ook warmte en gezelligheid! Mijn favoriet, de vanille geurkaarsen van de IKEA.

♥ Dekentjes. Lekker op de bank onder een dekentje, kat op schoot en een kop warme thee!

♥ Herfst Thee. Als we het dan toch over thee hebben, de herfst thee van Pickwick is er weer! Echt mijn favoriete thee.

♥ Dikke vesten en truien. Ok, het is nog geen winter, maar elke koude dag grijp ik met beide handen aan! Heerlijk zo’n lekker warm, dik vest of trui!

♥ Speculaas. Ja, dit is het hele jaar verkrijgbaar, maar ik koop het bijna alleen maar in de herfst. Gewoon zo, of lekker in een cake of op brood!

Wat zijn jouw favoriete momenten/producten van de herfst?

Fall Favorites

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply