Blog

2015: Results & Resolutions

Daar is het nieuwe jaar dan, 2015 is officieel begonnen. Allereerst voor iedereen natuurlijk de beste wensen. Laten we er een mooi jaar van maken. Ik heb 2014 sportief afgesloten en wil 2015 zo ook beginnen! In deze blog het resultaat van de Oliebollenloop én mijn blogging resolutions voor 2015.

 

De Oliebollenloop

Zoals ik gisteren al schreef deed ik mee aan de Oliebollenloop. De 4 mijl. Mijn doel was om deze binnen de 40 minuten te lopen. Het weer zat erg mee, het was niet te koud en niet te warm en het zonnetje scheen lekker. Een goed begin! En de race ging ook erg goed! Ik heb geen enkel stuk gelopen maar continu doorgerend, ademhalen ging goed (daar heb ik nog wel eens problemen mee) en ik heb mijn doel dan ook ruimschoots behaald! Ik heb de 4 mijl gelopen in 37 minuten en 53 seconden! Een goed einde van 2014 dacht ik zo.

Oliebollenloop Foto Finish

De race verliep ook voor Ben goed. Hij heeft de 10 kilometer gelopen in 50 minuten en 27 seconden!

We zijn nu aan het besluiten welke run de volgende wordt. Het is toch wel erg leuk om dan in zo’n race te laten zien wat je kunt, waar je voor getraind hebt. Hier willen we dan ook zeker mee doorgaan.

 

Via onderstaande link nog een korte video van mijn finish, erg charmant (ahum).

Video Finish van de Oliebollenloop

Blogging Resolutions

Ik doe niet aan goede voornemens, natuurlijk wil ik gezond eten en sporten. Maar dat is iets wat ik gewoon moet doen, dat moet geen goed voornemen zijn vind ik zelf. Wel heb ik voor dit jaar een aantal Blogging Resolutions.

 • Regelmatiger Bloggen. Ik probeer nu twee keer per week een blog te schrijven, maar dit lukt vaak niet. Dit jaar wil ik die twee keer per week toch echt gaan halen. Dit wil ik doen door beter te plannen. Ik heb onlangs de Editorial Calendar Plugin geïnstalleerd en ga hierin alle ideeën voor blogs omzetten in concept versies. Op die manier weet ik wat ik wanneer kan plaatsen en kan ik tegelijkertijd mijn ideeën kwijt.
 • De content meer verdelen over categorieën. Afgelopen jaar heb ik vooral veel geschreven over Food. Afgewisseld met af en toe een recensies, en blog over interieur of iets anders. Dit jaar wil ik hier meer vastigheid in brengen. Meer afwisseling in het type blog. Gelukkig kan ik ook dit met het overzicht in de Editorial Calendar goed waar maken.
 • Betere foto’s gebruiken. Ik ben natuurlijk al een tijd bezig met het fotograferen en probeer mijzelf hier nog meer in te ontwikkelen. Dit wil ik meer blijven doen, zorgen dat de foto’s steeds beter worden. Hoe ik dit ga realiseren, dat weet ik nog niet. Gelukkig heb ik een heel jaar om hier iets op te vinden! Een jaar met steeds mooier wordende foto’s!

 

Heb jij goede voornemens voor 2015? Ik ben benieuwd!

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Barbara
  01/01/2015 at 17:30

  Mooie Blogvoornemens! Dat zijn zo ongeveer ook de punten die ik heb, alhoewel 2 keer in de week mij op het moment goed afgaat. Succes!

 • Reply
  Deborah
  02/01/2015 at 09:09

  Wat een handig overzicht heb je gemaakt. Ik worstel zo af en toe met het zelfde probleem op blog gebied als waar jij over hebt geschreven. Ik ga eens kijken of ik daar iets uit kan mee nemen.
  Bloggende hardlopers vind ik altijd leuk om te lezen. Het houd mij gemotiveerd. Ik ga je in mijn volgers lijstje zetten.

  Dat 2015 een mooi sportief blog jaar mag worden :)

  • Reply
   Laura Kuiper
   02/01/2015 at 16:36

   Bedankt! Altijd leuk om te horen :D Leuk om jouw blogs over SPorten maar zeker ook fotografie te lezen! Daar kan ik zeker nog iets uithalen.
   Ik heb je ook gevolgd op Bloglovin, ben benieuwd naar je blogs.

 • Reply
  Marlies
  09/01/2015 at 13:23

  Ik sluit mij denk ik maar aan bij jouw voornemens. Vooral met het bloggen merk ik, ondanks dat ik net pas begonnen ben, dat ik goed moet plannen. We gaan ervoor! Liefs

  • Reply
   Laura Kuiper
   09/01/2015 at 15:20

   @Marlies: Plannen is inderdaad wel belangrijk, om regelmaat te houden maar ook om rust in je hoofd te creëren :) Met een goede planning wordt het bloggen alleen maar leuker! Ik kijk uit naar je blogs.

Leave a Reply