Blog Travel

Travel: Met TRES naar Madrid

Wauw wat vliegt de tijd! Dit jaar ben ik alweer voor de vierde keer mee geweest op TRESFest! Na Barcelona, Nice en Stockholm bezochten we nu de prachtige stad Madrid!

Citytrip Madrid

Madrid is echt een fantastische stad, wij kwamen vrijdagmiddag aan en gingen zondag aan het eind van de middag weer weg en ik heb echt het idee dat ik nog lang niet alles gezien heb. De vrijdag dat we aankwamen zijn we naar het hotel gegaan en hebben we ’s avonds heerlijk met z’n allen gegeten. De zaterdags was het tijd voor een fietstocht door Madrid! Echt een leuke manier om snel de stad te bekijken. En de Nederlandse gids is natuurlijk helemaal fijn :)

De middags ben ik met een aantal collega’s nog gaan wandelen, we zijn bij een oud slachthuis ‘Matadero’  geweest, nu omgetoverd tot hippe plek met kunst en lekker eten. Ook hebben we nog langs het park bij de rivier gelopen, langs de kurkentrekker brug ‘Arganzuela’ en het stadion van Atletico Madrid.

De zondags was voor mij iets minder leuk, ik had waarschijnlijk de dag ervoor gist gegeten en had een allergische reactie en alsof dat nog niet genoeg was kreeg ik ook de griep… Desondanks wel naar het museum geweest en vervolgens nog in Parque del Buen Retuiro gelegen.

Al met al weer een heel erg leuk weekend! Hieronder kun je de aftermovie zien, gemaakt door collega Marijn. En natuurlijk een selectie van de foto’s die ik gemaakt heb.

Ben jij wel eens in Madrid geweest, of staat het nog op je lijstje?

Aftermovie TRESfest’18 | Madrid from TRES internet B.V. on Vimeo.

 

Fotoalbum Madrid

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply