Blog

Running: Doel 1 is behaald!

Afgelopen zaterdag liep ik de 10km tijdens de bedrijvenloop van de Ronde van Oranjewoud. Mijn doel? Onder het uur blijven, en dat is gelukt! Lees hier meer over de race

Ronde van Oranjewoud Finish

Running the race

De route liep van het stadion door oranjewoud naar de Knipe en weer terug naar het stadion. Een mooie route al zeg ik het zelf, zeker een die ik wel kan gaan lopen tijdens trainingen! Het weer werkte ook goed mee, een lekker zonnetje maar niet te warm.

Het lopen ging ook erg lekker! Ik ging iets te hard van start maar kwam snel in een goed tempo. Met RunKeeper aan hield ik goed bij of ik onder de 6 minuten per km bleef. En dat is gelukt! Mijn eerste Running Goal heb ik behaald.

Ronde van Oranjewoud resultaten

Mijn netto tijd is 57 minuten en 58 seconden. Ik ben zeer tevreden! Dus nu kijken of we die tijd in volgende wedstrijden kunnen verbeteren!

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Barbara
    03/05/2015 at 18:30

    Yeah trotse zus! Dit doe ik je niet na, maar het motiveert wel om die hardloopschoenen weer uit de kast te halen.

Leave a Reply