Blog

GEVONDEN: een baasje voor dove kater Bowie

 

Via het blog over communiceren met dove katten kwam ik in contact met Vera, het vorige baasje van Bowie. Met pijn in haart hart moest ze afstand nemen van haar dove kater Bowie. Lees hieronder meer over dit mooie beestje!

Baas gezocht voor Dove kater Bowie

Dove kater Bowie

Na het zien van bovenstaande foto denk je vast, hoe kun je daar afstand van doen? Dat was voor Vera ook zeker geen makkelijke keuze. Het is alleen zo dat Bowie een dove kat is die wel echt naar buiten moet. Een kater die veel beweging nodig heeft. Op een flat gaat dat helaas niet. Ondanks dat ze elke dag een uur met Bowie ging wandelen, verveelde hij zich toch te veel. Dit resulteerde in veel geschreeuw en irritatie. Zo erg dat ze niet meer konden slapen zonder oordoppen. Uiteindelijk heeft dit ertoe geleidt dat ze Bowie naar het asiel hebben gebracht.

De tekst op de site beschrijft Bowie erg goed, alleen geven ze aan dat hij ook wel binnen kan leven. Dit is gewoonweg niet het geval. Een (afgesloten) tuin is echt een must voor deze energieke meneer.

Woon jij in een rustige omgeving, heb je een omheinde tuin en een mooi plekje voor deze 3-jarige odd-eyed kater? Schrijf dan zeker het asiel aan! Help ons met het vinden van een goed baasje voor Bowie!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply