Blog

Interior Inspiration Badkamer on a Budget

De badkamer, een ruimte in huis waar je toch best veel tijd besteed. Toch is het vaak een van de laatste ruimtes die wordt opgeknapt. Ik laat zien hoe je met een klein budget de badkamer een mini make-over kunt geven!

 

Onze badkamer

Wij wonen nu een jaar in ons huis en ook hier is de badkamer toch wel de laatste kamer waar we mee bezig zijn. De kast die erin stond was een krijgertje van mijn moeder. Een antieke IKEA. Helaas kwam hier door jaren in vochtige ruimtes te staan toch schimmel op. Daarom moesten we echt wat nieuws. Dus ik opzoek naar badkamer kasten, maar wat zijn die dingen duur! Uiteindelijk kwam ik toch ook weer bij de IKEA uit. Hieronder de voor en na foto’s van onze badkamer!

 

De producten

Ik ben erg blij met het resultaat. Door het hout van de stellingkasten is het gelijk veel warmer en gezelliger. En ook het plantje vind ik erg fijn! Dit brengt wat meer leven en frisheid erin. Hieronder de prijslijst en producten!

Dit is wat ik extra heb gekocht voor de badkamer. In totaal dus €89,66 voor die prijs kon ik niet eens een badkamerkast bij de Leen Bakker halen!

De bakken en wasmanden had ik al eerder bij de IKEA gehaald. Het gaat om de volgende producten:

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply